Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία της μουσικής μέσω της Μουσικοκινητικής Αγωγής στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες (17/9)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τη μαγεία της μουσικής μέσω της Μουσικοκινητικής Αγωγής στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες (17/9)

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 2.5 έως 6 ετών το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου από τις 10:30 το πρωί να το επισκεφθούν και να ανακαλύψουν τον φανταστικό κόσμο της μουσικής μέσα από μουσικοθεατρικά παιχνίδια, παιδικά τραγούδια και αυτοσχέδιες μουσικές κατασκευές που θα λάβουν χώρα στα πλαίσια του μαθήματος της Μουσικοκινητικής Αγωγής. Τα παιδιά μέσα από την Μουσικοκινητική Αγωγή αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους καλλιεργώντας παράλληλα το πολύτιμο αίσθημα της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ελάτε να γνωριστούμε, να παίξουμε, να χορέψουμε και να φανταστούμε ηχοιστορίες απίθανες & μουσικοπεριπέτειες. Μαζί θα μπούμε σ' ένα κόσμο μαγικο γεμάτο μελωδικούς ρυθμούς και μουσικά όργανα. Θα κατασκευάσουμε παρέα το δικό μας μουσικό όργανο και θα γίνουμε όλοι μαζί μια μικρή ορχήστρα με σκοπό να νιώσουμε τη χαρά της μουσικής έκφρασης, μέσω του τραγουδιού & του παιξίματος. Το πιο ευχάριστο ξεκίνημα για να μπουν τα παιδιά στον κόσμο της μουσικής!

Το πρόγραμμα των εραγστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

10:30 - 11:15: Toddler Music Play - Ηλικία 2,5 έως 3,5 ετών

11:30 - 12:30: Kids Music Play - Ηλικία 4-6 ετών

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Κρατήστε θέση στη Γραμματεία του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες. Τηλ: 210 - 3821396

ΩΔΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Πολιτιστικό & Καλλιτεχνικό Κέντρο
Αραχώβης 39 Αθήνα 10681
210 3821396 Ι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter