Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά ανακαλύπτουν την τέχνη του κουκλοθεάτρου στην Κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ.

Τα παιδιά ανακαλύπτουν την τέχνη του κουκλοθεάτρου στην Κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ.

stacks_image_73Στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής η Κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ. δημιούργησε μια νέα δραστηριότητα, για την χρονική περίοδο από 16 έως 27 Αυγούστου 2014. Σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 16 χρόνων να έρθουν κοντά στην τέχνη του κουκλοθεάτρου για 12 ημέρες, αναπτύσσοντας δεξιότητες καλλιτεχνικές, αλλά και επικοινωνιακές, καθώς στη λήξη του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί κουκλοθεατρική παράσταση.

sculpΠιο συγκεκριμένα τα παιδιά θα μάθουν:
για την γλυπτική του προσώπου, θα ανακαλύψουν την τρισδιάστατη τέχνη της γλυπτικής με πηλό και άλλα φυσικά υλικά (ανακυκλώσιμα, ξύλο, χαρτί, ύφασμα),

για την κατασκευή του σώματος της κούκλας και τον χειρισμό της, θα μάθουν να χρησιμοποιούν εργαλεία γλυπτικής αναπτύσσοντας φυσικά και τη δεξιότητα των χεριών,

για το ζωντάνεμα της κούκλας θα ανακαλύψουν τρόπους έκφρασης, επικοινωνίας και αυτοσχεδιασμού αναπτύσσοντας τη φαντασία τους, την παρατηρητικότητα και την κρίση τους συνεργαζόμενα με τα άλλα παιδιά της ομάδας.

Κόστος συμμετοχής 280 ευρώ + 12 για την εγγραφή

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936 985.171 Κα Μπήτιου και Χ.Α.Ν.Θ. 2310 241.007


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.