Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις "τέσσερις εποχές" με τη βοήθεια του πηλού και της κίνησης στο Κέντρο Νεώτερης Κεραμεικής (17/5)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τις "τέσσερις εποχές" με τη βοήθεια του πηλού και της κίνησης στο Κέντρο Νεώτερης Κεραμεικής (17/5)

20150405_123943Η ομάδα του SYNERGY OF ART σε συνεργασία με το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών στο νέο Κινησιολογικό - Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά "Οι Τέσσερις Εποχές". Πρόκειται για ένα εργαστήριο για όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους, με μοναδικό τρόπο μέσα από την κίνηση, τη φωνή, το λόγο και τον πηλό. Θα μελετήσουμε μαζί μία από τις τέσσερις εποχές, ερευνώντας με όλη την ομάδα τα χρώματα, τις μυρωδιές, τις εικόνες, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις μνήμες από την κάθε εποχή… Και βέβαια θα εκφραστούμε μέσα από το γήινο υλικό του πηλού!

Κόστος συμμετοχής: 12,00 ευρώ

Κέντρο Νεώτερης Κεραμεικής
Μελιδώνη 4-6 και Αγίων Ασωμάτων, Θησείο,
210-3318491-5,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.