Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα παιδιά ανακαλύπτουν τις τέσσερις εποχές του Vivaldi στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (30/1)

Tα παιδιά ανακαλύπτουν τις τέσσερις εποχές του Vivaldi στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (30/1)

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας υποδέχεται τα παιδιά ηλικίας 4 έως 8 ετών να παρακολουθήσουν το εργαστήρι "Οι τέσσερις εποχές του Vivaldi το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί. Οι «4 εποχές» αποτελούν τα τέσσερα πρώτα κοντσέρτα και σ’ αυτά ο συνθέτης αποδίδει με νότες τις τέσσερις εποχές του χρόνου και θεωρείται ως πρώιμο δείγμα προγραμματικής μουσικής. Επίσης, τα κοντσέρτα αυτά γράφτηκαν υπό τις αναμνήσεις της όμορφης φύσης της Μάντοβα που ο καλλιτέχνης κουβαλούσε μαζί του επιστρέφοντας στη Βενετία.  Στα πλαίσια του εργαστηρίου,  τα παιδιά θα ταξιδέψουν από εποχή σε εποχή και με τη βοήθεια των μουσικών οργάνων θα τραγουδήσουν, θα παίξουν, θα ζωγραφίσουν και θα "χορέψουν" με την υπέροχη σύνθεση του Βιβάλντι!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Συμμετοχές: 210 9593518, 210 9561322

Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας
Ανδρομάχης 86Α, Καλλιθέα
2109561322


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.