Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από ένα ταξίδι συναισθημάτων στο Ανοιχτό Σχολείο (από 28/2)

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον εαυτό τους μέσα από ένα ταξίδι συναισθημάτων στο Ανοιχτό Σχολείο (από 28/2)

All-About-Me-Feelings-and-Emotions-Worksheet-Blank-Faces-for-KidsΈνα εργαστήριο αυτοεκτίμησης που θα βοηθήσει τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών να νιώσουν καλά με τον εαυτό τους, να ανακαλύψουν τα δυνατά τους κομμάτια και να μάθουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους θα λάβει χώρα στο Ανοιχτό Σχολείο.

Μια φορά και ένα καιρό ήταν μια παρέα παιδιών που αποφάσισαν να κάνουν ένα μεγάαααλο ταξίδι στον κόσμο των συναισθημάτων….Με εργαλείο τους το κουκλοθέατρο, τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες, την δραματοποίηση και πολλά άλλα άρχισαν να εξερευνούν τα συναισθήματα, να κατανοούν πως νιώθουν και γιατί, να εκφράζονται και να ζητάνε βοήθεια όταν αυτό είναι απαραίτητο. Ένα εργαστήριο που μέσα από το παιχνίδι, την συνεργασία και την δημιουργικότητα βοηθάει τα παιδιά να καλλιεργήσουν την συναισθηματική τους νοημοσύνη.

Συναντήσεις: Σαββατο 28/2, 7/3,14/3, 21/03, 28/03 και 4/04, 11:00-12:30

Συντονιστής: Χριστίνα Γιώργου

Προϋπόθεση: Η συμμετοχή των γονέων στην πρωινή ή απογευματινή Ομάδα Γονέων

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο, το κόστος και τις εγγραφές επικοινωνήστε στο 210 66 40 433

Ανοιχτό Σχολείο,
Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία
210 6640433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.