Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στην πολιτιστική κατασκήνωση της Βιβλιοθήκης Ψυχικού

Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στην πολιτιστική κατασκήνωση της Βιβλιοθήκης Ψυχικού

logo_kids_arts_crafts_miscΗ Πρωτοβουλία για την Ανάδειξη της Πολιτιστικής Κληρονομιάς σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κοινωνικής αλληλεγγύης - Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού, οργανώνει κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία που στόχο έχει να κρατήσει  συντροφιά στα παιδιά και να τα κάνει να δουν την τέχνη και την μάθηση με έναν διαφορετικό τρόπο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα χωρίζονται σε δύο θεματικούς κύκλους:

• Δευτέρα 14/7 έως Παρασκευή 18/7

• Δευτέρα 21/7 έως Παρασκευή 25/7

Κάθε κύκλος διάρκειας μίας εβδομάδας, απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, ενώ ελάχιστη συμμετοχή για την διεξαγωγή του προγράμματος είναι δέκα παιδιά.

Εισιτήρια
Το κόστος συμμετοχής είναι 60€, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές (50€) για αδέλφια και για παιδιά που θα παρακολουθήσουν περισσότερα από ένα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Δηλώσεις συμμετοχής, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης:
• κα. Βασιλάκου 210 6724307
• κα. Παπαδοπούλου 6973-065966
• κα. Πελεντρίδου 6948-807797
• Email: ihcedu@gmail.com

Δημοτική Βιβλιοθήκη Ψυχικού
Στρατηγού Καλλάρη 13, Ψυχικό
2106724307


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.