Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στις δωρεάν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες της ActionAid (18/12)

Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στις δωρεάν χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες της ActionAid (18/12)

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00, λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, η ActionAid ανοίγει τις πόρτες του εκπαιδευτικού κέντρου της «Ένας κόσμος άνω κάτω» στους μικρούς μας φίλους και τους μεγάλους συνοδούς τους για να κάνουμε τον κόσμο πιο δίκαιο.

Μέσα από ένα ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου, οι επισκέπτες θα συναντήσουν τον μυστηριώδη ταξιδιώτη 2Π, θα «γνωρίσουν» την οικογένεια Νιάμπολα από την Κένυα και θα μάθουν για την καθημερινότητά της, θα παίξουν το επιτραπέζιο παιχνίδι «Ο γύρος του κόσμου με την ActionAid» και θα ανακαλύψουν τρόπους να δείξουν την αλληλεγγύη τους. Ειδικά οι οικογένειες που στηρίζουν το πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους προς το παιδί που υποστηρίζουν και να βγάλουν οικογενειακή φωτογραφία, που θα τη στείλουν στους μακρινούς τους φίλους!

Η ActionAid περιμένει, λοιπόν, μπαμπάδες, μαμάδες, παππούδες, γιαγιάδες, νονές, νονούς, θείες, θείους, παιδιά, ανίψια, εγγόνια και βαφτιστήρια να πιούν ζεστό τσάι και να γεμίσουν εικόνες από όλο τον κόσμο.

enas-kosmos-ano-kato_s

Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στο κέντρο «Ένας κόσμος άνω κάτω» οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ 11.00 και 14.00, καθώς οι δραστηριότητες γίνονται με ελεύθερη ροή. Θα υπάρχουν διαφορετικοί σταθμοί στο «αεροπλάνο», την «καλύβα» και την «αγορά», όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν σε διαφορετικές δραστηριότητες, που απευθύνονται σε παιδιά άνω των 5 ετών.

Το εκπαιδευτικό κέντρο «Ένας κόσμος άνω κάτω» υποδέχεται 5000 μαθητές το χρόνο σε σχολικές τάξεις όλων των βαθμίδων. Όμως, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του σε παιδιά και μεγάλους εκτός σχολικού προγράμματος!

Διάρκεια 11.00 με 14.00 με ελεύθερη ώρα προσέλευσης.

Δήλωση συμμετοχής στο education.hellas@actionaid.org.

Actionaid

Οδυσσέα Ανδρούτσου 2, Αθήνα (κοντά στο μετρό Συγγρού-Φιξ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter