Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Tα παιδιά απασχολούνται με κατασκευές και παιχνίδια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης (από 16/6)

Tα παιδιά απασχολούνται με κατασκευές και παιχνίδια στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης (από 16/6)

Studio Art Classes Summer 2013 MainΑπό 16 Ιουνίου  έως 14 Αυγούστου πρόκειται να λειτουργήσει Καλοκαιρινή Φύλαξη παιδιών με δημιουργική απασχόληση, στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου, στους χώρους των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

Παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας καθημερινά από 7:30 έως 15:30, θα απασχολούνται δημιουργικά τις πρωινές ώρες με δραστηριότητες όπως: εικαστικά, θέατρο, χειροτεχνίες, μουσική προπαιδεία, πληροφορική και αθλητισμό.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε οκτώ (8,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα, ενώ για δύο (2) ή τρία (3) παιδιά αδέρφια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε έξι (6,00) ευρώ το παιδί ανά βδομάδα.

Για την εγγραφή των παιδιών απαιτείται:

• Αίτηση γονέα ή κηδεμόνα
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Βεβαίωση γιατρού για την κατάσταση υγείας του παιδιού

Η παραλαβή και κατάθεση των αιτήσεων και η προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών γίνεται καθημερινά:

- Για το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικών, στο γραφείο Διεύθυνσης του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικών, τις ώρες λειτουργίας του σχολείου έως τις 13 Ιουνίου 2014 και από 16 Ιουνίου 2014 στον υπεύθυνο της καλοκαιρινής φύλαξης.

- Για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίας και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου, γίνεται καθημερινά στην Κοινότητα Τριλόφου από 8:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. έως τις 13 Ιουνίου 2014 και από 16 Ιουνίου 2014 στον υπεύθυνο της καλοκαιρινής φύλαξης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter