Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Τα παιδιά απολαμβάνουν δωρεάν καλοκαιρινές "Διακοπές στο Σχολείο"

Τα παιδιά απολαμβάνουν δωρεάν καλοκαιρινές "Διακοπές στο Σχολείο"

campΠαιδιά τι λέτε για ένα ευχάριστο πρόγραμμα δημιουργικής απάσχολησης τώρα που τα σχολεία έκλεισαν και οι γονείς δουλεύουν; Αν σας άρεσε η ιδέα τότε σπεύστε να δηλώσετε συυμετοχή στο πρωτότυπο πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο" που διοργανώνει η ΜΚΟ ΕΛΙΞ με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και σε συνεργασία με τους Δήμους Ζωγράφου, Πειραιά και Αθηναίων από τις 25 Ιουνίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου .

diakopes sto sxoleio by elix smallΗ ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλο τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, για δεύτερη χρονιά διοργανώνει και διευρύνει το πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» με την ενεργό στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την αξία της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αποκτώντας εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες.

Ομάδες εθελοντών της ΕΛΙΞ, την περίοδο του καλοκαιριού, θα απασχολήσουν παιδιά 6–12 ετών στα τρία ΚΔΑΠ του Δήμου Ζωγράφου («ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ», «ΖΩΓΡΑΦΟΚΗΠΟΣ», «ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ» από 25 Ιουνίου μέχρι και 19 Ιουλίου), στο 135ο Δημοτικό Σχολείο Γκύζη του Δήμου Αθηναίων (από την 1η Ιουλίου μέχρι και τις 26 Ιουλίου) και στο 11ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Πειραιά (από την 1η Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου).

Δραστηριότητες:
Αθλητισμός, Θεατρικό παιχνίδι, Εικαστικά, Χορός, Ομαδικά παιχνίδια, Περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση

Περισσότερες πληροφορίες
www.elix.org.gr
2103825506


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.