Τα παιδιά διασκεδάζουν δημιουργικά τις Κυριακές με τους Πρωινούς Σελιδοδείκτες στο «σχεδία home» (από 15/1)

Τι πιο όμορφο να ξεκινάς το Κυριακάτικο πρωινό σου διαβάζοντας ένα βιβλίο, παίζοντας με την έμπνευση από τις σελίδες του και απολαμβάνοντας ένα νόστιμο δεκατιανό;

Μετά το επιτυχημένο πρόγραμμα καλοκαιρινών παιδικών δράσεων το περιοδικό δρόμου «σχεδία» και οι Εκδόσεις Φουρφούρι, επιστρέφουν!

Με διάθεση παιχνιδιάρικη και λιχούδικη παρουσιάζουν μια Κυριακή κάθε μήνα, στις 11:00 τους «Πρωινούς Σελιδοδείκτες», μια δράση για παιδιά 5-10 ετών που συνδυάζει την φιλαναγνωσία με την δημιουργική απασχόληση (παιχνίδια, διάδραση, μουσική κ.α.) και ένα λαχταριστό δεκατιανό με σοκολατένιες αυγοφέτες από βιολογικά αυγά και χυμό πορτοκάλι. Πού θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά στο σπίτι της «σχεδίας», το «σχεδία home» στην καρδιά της Αθήνας!

15 Ιανουαρίου Η Δέσποινα και το φλιτζάνι με την ζάχαρη του Jon Muth

Η Δέσποινα κι ο αγαπημένος της γάτος Σωκράτης, είναι πάντα μαζί. Τι συμβαίνει όμως όταν η Δέσποινα χάνει ξαφνικά τον Σωκράτη; Θα καταφέρει με ένα φλιτζάνι ζάχαρη να τον φέρει πίσω; Όλοι έχουμε κάποιον/κάτι που αγαπάμε πολύ και είμαστε αχώριστοι. Πως νιώθουμε όμως όταν αυτό χαθεί; Ας εξερευνήσουμε μαζί με ποιον τρόπο μπορούμε να το κρατήσουμε μέσα μας ζωντανό για πάντα και να διαχειριστούμε την απώλεια.

5 Φεβρουαρίου Το βιβλίο με τα λάθη της Luyken Corinna

Τι είναι λάθος; Υπάρχει λάθος; Πολύ συχνά μας κάνουν παρατήρηση και μας μαλώνουν για τα λάθη μας… Μήπως όμως το «λάθος» μας ανοίγει νέους δρόμους;
Μήπως το λάθος απελευθερώνει τη φαντασία μας και μας οδηγεί σε απρόσμενες δημιουργίες; Ας του επιτρέψουμε λοιπόν να συμβεί, ας του δώσουμε χώρο, για να δούμε που μπορεί να μας οδηγήσει! Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο λάθος!

5 Μαρτίου Ουπς! Ένας λύκος! του Fabien Ockto Lambert

2 Απριλίου Ο λαγός Πίτερ και οι φίλοι του της Beatrix Potter

7 Μαΐου Το κορίτσι και η φάλαινα της Rebecca Gugger

Εκδήλωση Πρωινοί Σελιδοδείκτες (15.1, 5.2, 5.3, 2.4, & 7.5.2023, 11:00)
Διάρκεια δράσης: 1 ώρα

Κόστος συμμετοχής (περιλαμβάνει την δράση και το δεκατιανό): 12€/παιδί

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Απαραίτητη η κράτηση.

«σχεδία home»

Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, Αθήνα

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται το πολλαπλό βιβλίο για όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης – Στόχος η εξάλειψη της αποστήθισης

Σεμινάριο Infokids.gr: “Social media και dark web: Πόσο κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το προστατεύσω” στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (14/1)

Αμερική: Έγκριση θεραπείας κατά της παχυσαρκίας σε εφήβους 12 ετών και άνω