Αρχική Τηλεοπτικά Τα παιδιά διασκεδάζουν με το νέο πρωινό πρόγραμμα της Disney Junior (από 4/1)

Τα παιδιά διασκεδάζουν με το νέο πρωινό πρόγραμμα της Disney Junior (από 4/1)

Τα Disney Channels προσκαλούν μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της Disney! Όπως κάθε μήνα, κι αυτό τον Ιανουάριο, τα Disney Channels φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Μάθετε μαζί μας, γελάστε μαζί μας... και αγαπήστε το καινούργιο πρωινό πρόγραμμα της Disney Junior, τις καθημερινές από τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:25 π.μ.

Οι θεατές θα δούνε οικεία πρόσωπα, όπως ο "Μαστοράκος", ο "Ειδικός Πράκτορας Όσο" και "Τα Σταυροδρόμια της Ζούγκλας" μαζί με "Το Club του Μίκυ Μάους" και την "Σερίφη Κάλι". Υπάρχει επίσης η πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς "Η Κυψέλη" με το πρώτο επεισόδιο "Τάξη Τέχνης" (Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 10:25 π.μ.). Όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη με τη νέα τάξη τέχνης, με εξαίρεση τον Παππού. Εκείνος λέει ότι η τέχνη δεν τον απασχολεί. Όμως, η Μελισσούλα έχει σχέδια να του αλλάξει γνώμη!

Μάθετε και Διασκεδάστε τις καθημερινές από τις 4 Ιανουαρίου στις 10:25 π.μ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.