Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά διασκεδάζουν παί-ζωντας με τα χρώματα της ίριδας και τη φύση στο Μαγικό Αερόστατο (15/11)

Τα παιδιά διασκεδάζουν παί-ζωντας με τα χρώματα της ίριδας και τη φύση στο Μαγικό Αερόστατο (15/11)

133718Ένα τρίωρο εργαστήρι, εμπνευσμένο από τα χρώματα της Ίριδας, έρχεται ανανεωμένο για παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου απο τις 11 έως τις 14 στο Μαγικό Αερόστατο.

Τα χρώματα υπάρχουν παντού γύρω μας, στη φύση, στα ρούχα, στους τοίχους του σπιτιού, στο φαγητό που τρώμε ακόμη και στη διάθεσή μας. Μέσα σ’ αυτήν τη συντροφιά θα συνειδητοποιήσουμε τα χρώματα στη ζωή μας και το ρόλο τους σ’ αυτήν!

lessons-in-paintings-for-kids-13

Τα παιδιά σ’ αυτό το εργαστήρι θα παίξουν πολλά παιχνίδια: θεατρικά παιχνίδια, δραστηριότητες ετοιμότητας και παρατηρητικότητας-ατομικές ή ομαδικές (σε ένα πλήρως μη ανταγωνιστικό περιβάλλον), θα ζωγραφίσουν παρατηρώντας τη σχέση τους με το κάθε χρώμα και θα παρατηρήσουν τη διατροφή τους μέσα από ένα νέο πρίσμα. Επίσης τα παιδιά σ’ αυτό το τρίωρο θα ασκηθούν μέσω της παιδικής yoga και της partner yoga σε μια ξεχωριστά χρωματιστή πρακτική. Τέλος θα μαγειρέψουν τα δικά τους σπιτικά-φυσικά χρώματα και θα ζωγραφίσουν με έμπνευση τη φύση. Το κάθε παιδί μπορεί φεύγοντας να πάρει τα χρώματά του, για να συνεχιστεί η διασκέδαση και στο σπίτι.

Ελάτε με άδεια χέρια γιατί θα φύγετε με γεμάτα! Δύο πράγματα χρειάζεται να έχουν τα παιδιά για να έρθουν στην παρέα μας: αυγοθήκες (που να αντιστοιχούν σε 7 ή και περισσότερα αυγά) και αντικείμενα της φύσης (φύλλα, χώμα, άμμο, πετραδάκια, κλπ) τα υπόλοιπα τα έχουμε κανονίσει εμείς για εσάς και τα παιδιά σας!
Θυμηθείτε να φοράτε άνετα ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα χρωματιστά υγιεινό σνακ.

Για χρωματιστά παιδιά ηλικίας (+-) 6 ως 12 ετών!
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Τ:23130 25119
Έγκυρες θεωρούνται μόνο οι συμμετοχές που έχουν δηλωθεί τηλεφωνικά.

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ/παιδί
Πραγματοποιείται έκπτωση 10% , για τη συμμετοχή 2 παιδιών
Πραγματοποιείται έκπτωση 20% , για τη συμμετοχή τριών και παραπάνω παιδιών

Μαγικό Αερόστατο – χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδιά
Μορκεντάου 5 (γωνία με Πρ. Κορομηλά), Θεσσαλονίκη
2313.025.119


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.