Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά διασκεδάζουν στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Τα παιδιά διασκεδάζουν στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

dec6Στο πλαίσιο της έκθεσης "Εκ νέου μια νέα γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών" το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης οργανώνει την περίοδο των εορτών εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά (από 6 ετών) και εφήβους, με ελεύθερη είσοδο, ξεναγήσεις για όλη την οικογένεια, ξεναγήσεις από τους καλλιτέχνες της έκθεσης και άλλες παράλληλες δράσεις.

Αναλυτικότερα:

• Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, 12-2μμ
Εικαστικό εργαστήρι κατασκευής εφήμερης εγκατάστασης με φρούτα (για παιδιά 6-12 ετών). Είσοδος ελεύθερη.

• Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013, 12 - 2μμ
Περφόρμανς και Αρχαιολογία: εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες με παιδιά (8-12 ετών) και την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013, 12 - 2μμ
επαναλαμβάνεται για εφήβους 13-16 ετών. Είσοδος ελεύθερη.

• Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014, 12 - 2μμ,
εικαστικό εργαστήρι για εφήβους 12 - 16 ετών με θέμα την εκδρομή και τις ταξιδιωτικές αναμνήσεις. Είσοδος ελεύθερη

• Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014, 5.30 – 7 μμ:
Οι καλλιτέχνες ξεναγούν το κοινό στην έκθεση "Εκ νέου, Μια νέα γενιά Ελλήνων καλλιτεχνών".

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ξεναγούν οι καλλιτέχνες: Έλενα Αντωνοπούλου της ομάδας City Index Lab, Χρύσα Βαλσαμάκη, Πάκυ Βλασοπούλου Μανώλης Δασκαλάκης-Λεμός, Ευθύμης Θέου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Πέτρος Μώρης, Κοσμάς Νικολάου, Μυρτώ Ξανθοπούλου, Μαρία Παπανικολάου, Τούλα Πλουμή και Στεφανία Στρούζα. Θα προηγηθεί εισαγωγή από την επιμελήτρια Δάφνη Βιτάλη.

Την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου ξεναγούν οι καλλιτέχνες: Ινώ Βαρβαρίτη, Μαρία Βαρελά, Παναγιώτης Βορριάς, Αθανάσιος Ζαγορίσιος, Μαρίνος Κουτσομιχάλης, Αλέξανδρος Λάιος, Σοφία Ντώνα, Ιωάννα Ξημέρη, Ευαγγελία Σπηλιοπούλου, Μαρία Τσάγκαρη, Μάρω Φασουλή, και Μυρτώ Φερεντίνου. Θα προηγηθεί μια εισαγωγή από την επιμελήτρια Τίνα Πανδή. (Με το εισιτήριο της εισόδου).

Παράλληλη δράση:
• Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, 8μμ, ηχητική περφόρμανς, διάρκειας 30 λεπτών, στο πλαίσιο του έργου Σε ένα βαθμό η ιερότητα βρίσκεται στο βλέμμα του θεατή της Στεφανίας Στρούζα, με τη συμμετοχή του ηλεκτρονικού σχήματος Acte Vide. (Σε συνεργασία με τον επιμελητή Αποστόλη Βασιλόπουλο). Πρόκειται για μια απόπειρα να διερευνηθεί και ηχητικά το δίπολο Ανατολή – Δύση που απασχολεί την καλλιτέχνιδα στην εγκατάστασή της.
Είσοδος ελεύθερη.

Το μουσείο θα παραμείνει κλειστό την ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013 και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014.

Για τα εκπαιδευτικά εργαστήρια είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα: 210 9242111-3, εσ.23 (κα Μαρίνα Τσέκου), εσ. 24 (κα. Ανίνα Βαλκανά), εσ. 13 από τις 9 – 17.00


Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Kτίριο Ωδείου Αθηνών, Βασ. Γεωργίου Β' 17 -19 Τηλέφωνο: 2109242111-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.