Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Τα παιδιά διασκεδάζουν στο English Summer Camp από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Τα παιδιά διασκεδάζουν στο English Summer Camp από τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη

Kaisaris Summer CampΣε μία ιδιόκτητη καταπράσινη έκταση 35 στρεμμάτων στη Βάρη Αττικής, που περιλαμβάνει γήπεδα tennis, basket, ποδοσφαίρου, volley, κλειστό γυμναστήριο, κλειστό κολυμβητήριο και παιδική χαρά, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη, με τη μακρόχρονη εμπειρία τους στον τομέα της εκπαίδευσης, διοργανώνουν φέτος English Summer day Camp. Στόχος είναι η διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση των παιδιών και η ταυτόχρονη εξοικείωσή τους με την αγγλική γλώσσα, πάντα μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά!

Το ημερήσιο πρόγραμμα των μαθητών περιλαμβάνει άθληση, καλλιτεχνικά, χορό, χειροτεχνίες, θέατρο, λογοτεχνία, μαγειρική, τεχνολογία, ομάδα πειραμάτων (S.T.E.M.) καθώς και μία εκδρομή την εβδομάδα εκτός σχολείου. Όλες οι δράσεις πραγματοποιούνται με την επίβλεψη ειδικευμένων αγγλόφωνων εκπαιδευτών, προκειμένου τα παιδιά να αγαπήσουν τη γλώσσα.

Το English Summer day Camp απευθύνεται σε παιδιά 4 έως 12 ετών, τα οποία θα χωριστούν σε ηλικιακές ομάδες και θα πραγματοποιηθεί τις εβδομάδες 16-20 Ιουνίου, 22-26 Ιουνίου και 29 Ιουνίου – 3 Ιουλίου, καθημερινά 8:30 – 14:30.

Εκπαιδευτήρια Καίσαρη
Βάρη Αττικής (πίσω από τη Σχολή Ευελπίδων)
Τηλ: 210 9656300-6
Email: school@kessaris.edu.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter