Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Τα παιδιά διασκεδάζουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ζακύνθου

Τα παιδιά διασκεδάζουν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ζακύνθου

playing-togetherΗ Ένωση Γονέων-Μαθητών σε συνεργασία με τον Δήμο Ζακύνθου, συνεχίζουν για τρίτη χρονιά τη λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π). Τα Κ.Δ.Α.Π είναι μονάδες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών ηλικίας 6-12 ετών. Σκοπός τους είναι η ενασχόληση των παιδιών για ένα χρονικό διάστημα της ημέρας, η σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με την ατομική και οργανωμένη δραστηριότητα, η καλλιέργεια και διεύρυνση των κλίσεων, των δεξιοτήτων, η δημιουργικότητα και η αυτοέκφραση τους και τέλος, η εξυπηρέτηση των γονέων.

Το Κ.Δ.Α.Π λειτουργεί από την Πέμπτη 4 Ιουλίου  έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου  στο Σχολικό συγκρότημα του 1ου Δημοτικού Σχολείου «Καραμπίνειο», από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08.00 έως και τις 14.00. Πληροφορίες στο 26950 41181 (γραφείο Αντιδημάρχου Ζακύνθου και υπεύθυνου για θέματα Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Άκη Λαδικού).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.