Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά διασκεδάζουν «ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου» στην ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου

Τα παιδιά διασκεδάζουν «ταξιδεύοντας στις γειτονιές του κόσμου» στην ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου

Παίζοντας… μαθαίνουμε!!! Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, οργανωμένο σε εβδομαδιαίους κύκλους με θέματα που προσεγγίζονται πολύπλευρα και ποικίλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Φέτος το καλοκαίρι το Πρόγραμμα ‘οι Καλοκαιρινές Διακοπές’ στη ΧΑΝ Ασβεστοχωρίου θα μας ταξιδέψει στις γειτονιές του κόσμου, γνωρίζοντας άλλα παιδιά μέσα από τις ιστορίες τους, τα παιχνίδια τους, τις μουσικές τους… Γυρίζουμε το βλέμμα μας σε διαφορετικούς πολιτισμούς, εστιάζουμε στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη, στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αγάπης για το μέλλον.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών και λειτουργεί καθημερινά από τις 7:30 έως τις 15:30. Ξεκίνησε στις 16 Ιουνίου 2016 –με το κλείσιμο των σχολείων! Και θα κρατήσει το καλοκαίρι ζωντανό μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2016.Το 15 αύγουστο θα γίνει μια μικρή διακοπή λίγων ημερών.

DSCN3447

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Τα παιδιά που είναι 4 έως 12 ετών θα μάθουν σε λίγες εβδομάδες να επιπλέουν, να αναπνέουν, να εκπνέουν, θα κάνουν και κολυμβητικό στυλ και λίγο…υποβρύχιο!!

BABY SWIMMING

Ιδανική Γυμναστική για μωρά και νήπια από 6 μηνών έως 3 ετών. Τα βρέφη μαθαίνουν να επιπλέουν με ασφάλεια και με μια σειρά ασκήσεων, δυναμώνουν το μυϊκό τους σύστημα, αναπτύσσουν κινητικές δραστηριότητες, εκτονώνουν την ενέργεια τους. Παράλληλα ενισχύεται η σχέση γονέα παιδιού, αφού περνούν μαζί ώρες παιχνιδιού, διασκέδασης και χαράς.

ΥΔΡΟΓΥΜΝAΣΤΙΚΗ (Aqua Aerobic)

Μια αερόβια δραστηριότητα μέσα στο νερό με πολλαπλά οφέλη -τόνωση του μυϊκού συστήματος, σύσφιξη και απώλεια βάρους. Η επιβάρυνση στο σκελετό και στις αρθρώσεις εξαφανίζεται, λόγω της ανώσεως του νερού, ενώ η άσκηση στο νερό λειτουργεί προληπτικά στην πρόληψη της οστεοπόρωσης και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Επικοινωνία
τηλ.2310 357 171 & 357 800
e-mail : asvestohori@ymca.gr
Fb/www.facebook.com/xanasvestohoriou


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.