Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά δημιουργούν "στα ίχνη του φόβου και του θάρρους" στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 1/2)

Τα παιδιά δημιουργούν "στα ίχνη του φόβου και του θάρρους" στο Μουσείο Συναισθημάτων (από 1/2)

teachersenjoyclassΑπό την 1η Φεβρουαρίου, το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας προσκαλεί τα παιδιά 5 έως 7 χρονών και 8 έως 11 χρονών στο νέο κύκλο εργαστηρίων του "Στα ίχνη του Φόβου και του Θάρρους" που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο 15:00 με 16:30.

Στόχος των εργαστηρίων είναι να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν με το φόβο για να τον γνωρίσουν και να τον αντιμετωπίσουν με δημιουργικότητα, θάρρος και εμπιστοσύνη.Πώς; Μέσα από το παιχνίδι με τα εκθέματα της διαδραστικής έκθεσης «Γεια σου κύριε Φόβε!» Κάθε πίνακας και κάθε παιχνιδόκουτο των εκθεμάτων θα δίνει τη δυνατότητα να εξερευνηθεί με θάρρος το συναίσθημα του φόβου!

Μέσα από τα εικαστικά (κατασκευές και ζωγραφική), καθώς το κάθε παιδί ενθαρρύνεται να ανακαλύψει το δικό του δημιουργικό τρόπο να αντιμετωπίσει το φόβο. Μέσα από διαφορετικούς ρόλους που προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουνε με το φόβο στο ασφαλές περιβάλλον του μουσείου.

Μέσα από τη συμμετοχή στην ομάδα όπου το κάθε παιδί μπορεί να προσφέρει και να μοιράζεται.

Ημερομηνίες:

Σάββατα 1, 8, 15, 22 Φεβρουαρίου για τα παιδιά 5 έως 7 χρονών
Σάββατα 1, 8, 15, 22 Μαρτίου για τα παιδιά 8 έως 11 χρονών

Μέγιστος αριθμός παιδιών στην ομάδα:έως 12 παιδιά.

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας
Καρατζά 7 και Τσάμη Καρατάσου, Κουκάκι
2109218329


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.