Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά και ψυχαγωγούνται στα "Μανταλάκια"

Τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά και ψυχαγωγούνται στα "Μανταλάκια"

img05"Τα μανταλάκια" είναι ένα πρωτότυπο εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους. Το εργαστήρι αποτελεί έναν χώρο συνάντησης και επικοινωνίας για όσους θέλουν να γνωρίσουν και να πειραματιστούν με νέους και εναλλακτικούς τρόπους έκφρασης και δημιουργίας. Σε ένα ευχάριστο και χαρούμενο περιβάλλον τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να συνδυάσουν τη μάθηση με το παιχνίδι, τη δημιουργία με τη διασκέδαση και την έκφραση με την αισθητική καλλιέργεια μέσα από βιωματικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Ενδιαφέροντα ατελιέ με παιδαγωγούς, εικαστικούς, θεατρολόγους, νηπιαγωγούς, ιστορικούς τέχνης, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού, μουσικούς και εκπαιδευτές μουσικό-κινητικών προγραμμάτων με πολυετή εμπειρία αλλά πάνω απ’ όλα με αγάπη μετατρέπουν τα μανταλάκια σε ένα ξεχωριστό εργαστήρι δημιουργικής έκφρασης.

"Τα μανταλάκια"  στεγάζονται σε μια διατηρητέα μονοκατοικία στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Το εργαστήρι  έχει σχεδιαστεί με τις καλύτερες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των παιδιών και των ενηλίκων στον χώρο μας. Μέσα σ’ ένα καταπράσινο κήπο, συνολικής έκτασης δυο στρεμμάτων, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να τρέξουν και να διασκεδάσουν με προστασία και ασφάλεια.

anya bday 007Οι δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους διαμορφώνονται ως εξής:

Πολυθεματικά εργαστήρια για παιδιά 3 έως 5 χρονών

Εργαστήρι μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής για παιδιά 6 έως 12 χρονών

Εργαστήρια εικαστικών (ζωγραφική, κατασκευές, κολάζ, video art κ.α) για παιδιά 6 έως 12 χρονών

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 3 έως 12 χρονών

Baby yoga για γονείς και παιδιά βρεφικής ηλικίας

Επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες για ενήλικες

Διοργάνωση παιδικών πάρτι, βαπτίσεων και εταιρικών εκδηλώσεων
Τα Μανταλάκια,
Ιωάννου Ζερβού 10Α
Σταυρός Αγίας Παρασκευής
210 6033553 & 210 6034726


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.