Αρχική Infokids Υγεία Τα παιδιά εξεταζονται δωρεάν στη Λέρο και την Πάτμο (18-23/5)

Τα παιδιά εξεταζονται δωρεάν στη Λέρο και την Πάτμο (18-23/5)

Kids-Cholesterol-TestsΟι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Κάθε εβδομάδα ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και μέσω αυτού του σημαντικού προγράμματος προσφέρουν γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο προορισμός τους τη τρέχουσα και την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει δύο ακριτικές περιοχές της νησιωτικής Ελλάδος, τη Λέρο και την Πάτμο. Το πρόγραμμα των επισκέψεων των Κινητών Μονάδων των Γιατρών του Κόσμου διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 18/5 : Δημοτικός οργανισμός ΔΟΠΑΙΣΑΠ (Καμάρα Λέρου) – Περιφερειακό ιατρείο Λειψών

Κυριακή 19/5 : Δημοτικός οργανισμός ΔΟΠΑΙΣΑΠ (Καμάρα Λέρου)

Δευτέρα 20/5 : Δημοτικός οργανισμός ΔΟΠΑΙΣΑΠ (Καμάρα Λέρου)

Τρίτη 21/5 : Κέντρο Υγείας Πάτμου

Τετάρτη 22/5 : Κέντρο Υγείας Πάτμου

Πέμπτη 23/5 : Κέντρο Υγείας Πάτμου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.