Αρχική Infokids Υγεία Τα παιδιά εξετάζονται δωρεάν στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο (4-8/6)

Τα παιδιά εξετάζονται δωρεάν στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο (4-8/6)

doctor-with-childnurseΗ υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό της ανθρώπινης ζωής και δυστυχώς πολλοί συμπολίτες μας υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να παράσχουν αυτή την παροχή στα παιδιά τους. Οι Γιατροί του Κόσμου ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και πιστοί στην ιδέα πως η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, υλοποιούν το πρότυπο πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου «Υγεία για όλους» με τη συνολική χρηματοδότηση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Κάθε εβδομάδα ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και μέσω αυτού του σημαντικού προγράμματος προσφέρουν γυναικολογικό, παιδιατρικό και οφθαλμολογικό διαγνωστικό έλεγχο σε γυναίκες και παιδιά με επισκέψεις Κινητών Μονάδων κατάλληλα στελεχωμένες από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Την τρέχουσα εβδομάδα, οι Γιατροί του Κόσμου θα βρίσκονται και θα εξετάζουν δωρεάν στο νησί της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου βάσει του προγράμματος που έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τρίτη 4/6 : Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Μύρινας Λήμνου

Τετάρτη 5/6: Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Μύρινας Λήμνου

Πέμπτη 6/6 : Αγροτικό Ιατρείο Μούδρου

Παρασκευή 7/6 : Περιφερειακό Ιατρείο Άγιου Ευστράτιου

Σάββατο 8/6 : Περιφερειακό Ιατρείο Άγιου Ευστράτιου


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.