Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά εμβολιάζονται δωρεάν στην Ξάνθη

Τα παιδιά εμβολιάζονται δωρεάν στην Ξάνθη

anthraxweb-2-webΟ Δήμος Ξάνθης σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο "Αποστολή - Άνθρωπος" συμμετέχει για 4η φορά στο πρόγραμμα "ΕΜΒΟΛΙΑ-ΖΟΥΜΕ παιδιά ανασφάλιστα όχι απροστάτευτα". Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ανασφάλιστων γονεών, χρονίως ανέργων καθώς και παιδιά που ζουν στην Ξάνθη, χωρίς καμία ιατρική παρακολούθηση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, εφόσον πληρούν τα κριτήρια (ανασφάλιστοι Έλληνες ή Αλλοδαποί) παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Δευτέρα 31 Μαρτίου.

Στα τηλέφωνα:
2541066304 & 2541072888

ή στη διεύθυνση: Βενιζέλου 30, προσκομίζοντας το βιβλιάριο εμβολιασμών του παιδιού τους, ώστε να καταγραφεί το είδος των εμβολίων που απαιτούνται.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.