Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά εν ώρα έκρηξης αδρεναλίνης στο Go Kart Enter

Τα παιδιά εν ώρα έκρηξης αδρεναλίνης στο Go Kart Enter

akisΚαρτ…μια μικρή λέξη τεσσάρων γραμμάτων, η οποία όμως στο άκουσμα της είναι ικανή να προκαλέσει ένα μεγάλο χαμόγελο στους απανταχού και ανεξαρτήτου ηλικίας φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η πρώτη εντύπωση όλων για το καρτ είναι «παιδικό παιχνίδι»! Φυσικά και επικρατεί αυτή η εντύπωση, λόγω του μεγέθους του… αλλά μέχρι εκεί! Γιατί αυτό το ταπεινό και σχετικά απλό στην κατασκευή του μηχάνημα, μπορεί να χαρίσει στον οδηγό του μοναδικές συγκινήσεις, καθώς συνδυάζει και προσφέρει απλόχερα όλα τα στοιχεία, που αποτελούν αυτό που λέμε «γνήσια οδηγική απόλαυση».

Αυτό το μηχανοκίνητο (μονοθέσιο) άθλημα είναι η πρώτη επαφή όλων των μεγάλων αθλητών των 4τροχων μηχανοκίνητων αθλημάτων. Ayrton Senna,Sebastian Vettel, Kimi Raikkonen, Fernando Alonso, Michael Schumacher και άλλοι πολλοί ξεκίνησαν την αγωνιστική τους καριέρα από το καρτ. Είναι η αγαπημένη ασχολία τους, η προπόνηση τους και το hobby τους. Όλοι είχαν επαφή με το χώρο του καρτ από τις ηλικίες 6-8 ετών, έλαβαν μέρος σε αγώνες, πρωταθλήματα και εξελίχθηκαν σε παγκόσμιους Πρωταθλητές.

1Το καρτ ως άθλημα είναι «σχολείο» (όπως επικρατεί πια ως άποψη) για όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά ή μη με 4τροχα μηχανοκίνητα αθλήματα. Είναι το καταλληλότερο άθλημα για να εκπαιδευτεί κάποιος (οποιοσδήποτε ηλικίας) πάνω στην οδική ασφάλεια και να διαμορφώσει σωστή συμπεριφορά στους δρόμους. Και αυτό, γιατί πολύ απλά η οδήγηση με καρτ γίνεται σε ασφαλές κλειστό μέρος, με εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, προστατευτικό αυχένα , γάντια, φόρμα ) και με ανάλογη εκπαίδευση.

Η πίστα Go Kart Enter έχει μήκος 550 μέτρα και πλάτος από 6 έως 8 μέτρα. Έχει 14 Κ , δηλαδή 14 στροφές από τις οποίες οι 9 είναι δεξιές και οι 5 αριστερές. Είναι πλήρως περιφραγμένη με λάστιχα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ διαθέτει 6  πυλώνες με 14 προβολείς για να απολαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι και νυχτερινή οδήγηση.

Επισκέπτες της είναι και παιδιά, αφού η πίστα έχει τα κορυφαία και ασφαλή go kart SODI LR4, που απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 14 ετών και διαθέτουν ρυθμιζόμενο κάθισμα τύπου bucket, ρυθμιζόμενα πεντάλ, και ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού, προσκέφαλα roll bar και ζώνες ασφαλείας, πετυχαίνοντας έτσι ολοκληρωτική εργονομία για μια ιδανική θέση οδήγησης σε ένα εντυπωσιακό kart.

anastasia 2Επίσης έχει και τα Go Kart Sodi GT4 που διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά και απευθύνονται σε ηλικίες 15 έως 65 ετών, ενώ τέλος στο χώρο της λειτουργεί και ακαδημία Go Kart.

Η στάση των επισκεπτών βρίσκεται μπροστά στα pits, είναι κλιματιζόμενη και τους δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ένα αναψυκτικό ή ένα σνακ περιμένοντας τη σειρά τους.

Παροχές της πίστας Go Kart Enter:
-Προστατευτικό μαλλιών για λόγους υγιεινής, κράνος και προστατευτικό αυχένα.

allΚόστος:

Τα εισιτήρια ανάλογα με τον χρόνο κοστίζουν :
4 λεπτά - 6 ευρώ
10 λεπτά - 11 ευρώ
15 λεπτά ­- 15 ευρώ

Επίσης ισχύουν και οι παρακάτω προσφορές :
Κάθε Δευτέρα kids day 10 λεπτά οδήγησης με 8 ευρώ
Κάθε Τρίτη φοιτητικό 10 λεπτά οδήγησης με 9 ευρώ
Κάθε Τέταρτη ladies night 10 λεπτά οδήγησης με 8 ευρώ
Κάθε Πέμπτη για όλους 10 λεπτά οδήγησης με 9 ευρώ
20 λεπτά - 18 ευρώ
30 λεπτά - 27 ευρώ

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου άνω των 10 λεπτών οι επισκέπτες παίρνουν ένα εκπτωτικό κουπόνι 25% για την επόμενη φορά.

Ωράριο λειτουργίας της πίστας Go Kart Enter
Από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως τις 24:00 το βράδυ.

Πίστα Go Kart Enter
Στο εμπορικό πάρκο FLORIDA 1 στην περιοχή του IKEA
2310 467.466 & 6932 222.810


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.