Αρχική Νέα Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την «ΑΘΛΟπαιδεία» στο θερινό camp της Ελληνογερμανικής Αγωγής

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την «ΑΘΛΟπαιδεία» στο θερινό camp της Ελληνογερμανικής Αγωγής

053Η περίοδος των καλοκαιρινών διακοπών είναι μία χρυσή ευκαιρία να μυήσουμε τα παιδιά μας στη μαγεία του αθλητισμού. Αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο που όλα τα παιδιά έχουν, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ελληνογερμανικής Αγωγής «ΑΘΛΟπαιδεία» προσφέρει μια συνολική εμπειρία άθλησης και ψυχαγωγίας.

Το πρόγραμμα ΑΘΛΟπαιδεία, ένα πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου μας εξηγεί ο κ. Κώστας Σούτος, Υπεύθυνος καλοκαιρινού προγράμματος της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Το καλοκαίρι στην Ελληνογερμανική είναι γεμάτο παιχνίδι, άσκηση και δημιουργικές δραστηριότητες. Οι επιλογές ποικίλλουν ανάλογα με τα ενδιαφέροντα αλλά και τις ανάγκες του κάθε παιδιού.

11Ποια προγράμματα περιλαμβάνει το Camp ΑΘΛΟπαιδεία;

Ένας από τους βασικούς στόχους της Ελληνογερμανικής Αγωγής είναι να συντελέσει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης και ολοκληρωμένης προσωπικότητας των παιδιών. Για να πραγματοποιηθεί ο στόχος αυτός χρειάζεται ο κατάλληλος εκπαιδευτικός σχεδιασμός των δραστηριοτήτων. Για το λόγο αυτό το Camp ΑΘΛΟπαιδεία δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους επιλέγοντας ανάμεσα σε εκπαιδευτικές ή αθλητικές δραστηριότητες εξηγεί ο κ. Σούτος. Το καλοκαιρινόπρόγραμμα ΑΘΛΟπαιδεία περιλαμβάνει το All Sports Camp, το Football Camp ή το Language Camp.

5Γνωριμία με τα προγράμματα της ΑΘΛΟπαιδείας

Το All Sports Camp απευθύνεται στα παιδιά που θέλουν το καλοκαίρι τους να είναι γεμάτο άθληση και παιχνίδι. Αθλήματα που πολύ λίγοι γνωρίζουν, αλλά όλοι θα ήθελαν να ασχοληθούν με αυτά περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σκοπός μας είναι ο αρμονικός συνδυασμός ψυχαγωγίας και μάθησης. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με γνωστά και άγνωστα αθλήματα, να ανακαλύψουν και να αναδείξουν πτυχές του εαυτού τους που ίσως και τα ίδια δεν μπορούσαν να φανταστούν. Μαθαίνουν πάρα πολλά, αθλούνται, διασκεδάζουν συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι και την εκπαίδευση, την ανακάλυψη και την κατάκτηση.

Το Language Camp απευθύνεται στα παιδιά που επιθυμούν να αξιοποιήσουν ένα μέρος των καλοκαιριών τους διακοπών, για να εξασκηθούν στη γερμανική ή την αγγλική γλώσσα παρακολουθώντας ένα ταχύρρυθμο γλωσσικό τμήμα. Τα ολιγομελή τμήματα και η ένταξη των μαθητών σε αυτά ανάλογα με τις γνώσεις και την ηλικία τους εξασφαλίζουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

1,2

Το Football Camp απευθύνεται στους λάτρεις του ποδοσφαίρου (και δεν είναι και λίγοι). Επιθυμία μας δεν είναι μόνο να δώσουμε στα παιδιά την ευκαιρία να παίξουν και να περάσουν κάποιες ώρες ευχάριστα αλλά να τους διδάξουμε την τεχνική και τα μυστικά του ποδοσφαίρου εξηγεί ο κ.  Σούτος. Γι αυτό το λόγο, εξάλλου δημιουργήσαμε στις εγκαταστάσεις μας, ειδικά γήπεδα ποδοσφαίρου και φιλοξενούμε συχνά καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, έτοιμους να μοιραστούν τα μυστικά τους με τα παιδιά.

6Ποια είναι η διάρκεια του καλοκαιρινού προγράμματος;

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 17.00 και τα παιδιά τρώνε καθημερινά στο εστιατόριο του σχολείου  επισημαίνει ο κ. Σούτος.

Πώς θα περιγράφατε με μία μόνο πρόταση το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ελληνογερμανικής Αγωγής;

Θα μπορούσα να το περιγράψω με ένα σύνθημα " Παίζω, Μαθαίνω, Γυμνάζομαι" απαντά ο κ. Γούτος συνοψίζοντας το τρίπτυχο της επιτυχίας του προγράμματος «ΑΘΛΟπαιδεία».

Ελληνογερμανική Αγωγή
Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη, Αττική
210.8176715
210.6032554


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.