Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το κόσμο της μουσικής στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (από 8/3)

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το κόσμο της μουσικής στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα (από 8/3)

cropped-IMG_0698Στην καρδιά του Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας, ξεκινάει στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα την Κυριακή 8 Μαρτίου το παιδικό εργαστήρι Σύστημα Orff ή αλλιώς μουσική με παιχνίδια για παιδιά από 3.5 ετών και άνω.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο εργαστήρι θα γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής και του ρυθμού μέσω του λόγου, της κίνησης,του τραγουδιού, του αυτοσχεδιασμού και φυσικά των μουσικών οργάνων του συστήματος orff. Το παιχνίδι, το τραγούδι, ο χορός, τα μουσικά όργανα της ορχήστρας Orff είναι τα μέσα με τα οποία τα παιδιά βιώνουν τις μουσικές έννοιες, πειραματίζονται, άλλοτε εκτελούν και άλλοτε δημιουργούν μουσικές και κινητικές συνθέσεις. Η ένωση της μουσικής με την κίνηση και το λόγο δίνει την ευκαιρία για πολύπλευρες δημιουργικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αγαπούν τη μουσική

Στο τέλος του μαθήματος οι γονείς μπορούν να συμμετέχουν με τα παιδιά τους δημιουργώντας μια μουσική δραστηριότητα ή ηχο-ιστορία για να έρθουν και εκείνοι πιο κοντά με το αντικείμενο.

*Κάθε Κυριακή, 13.00- 14.00 μ.μ

* Δηλώσεις συμμετοχής στο: 6943066864, ή στο be.with.fabricart@gmail.com

* Μηνιαίο Κόστος: 25 ευρώ

Τεχνοχώρος Φάμπρικα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125, Κεραμεικός


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.