Αρχική InfoTeens Sports Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό στον ΑΕΣ «ΙΑΣΩΝ Κολωνού»

Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό στον ΑΕΣ «ΙΑΣΩΝ Κολωνού»

DSC03810-1024x768Τα παιδιά έχουν ανάγκη από καθημερινή φυσική δραστηριότητα καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη και βελτιώνει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική τους υγεία.

DSC00668-e1406578501998Ο ΑΕΣ «ΙΑΣΩΝ Κολωνού» για 10η χρονιά υποδέχεται στα τμήματα υποδομής μπάσκετ και βόλεϊ, παιδιά ηλικίας 4-16 ετών για να παίξουν και να αγωνιστούν συμμετέχοντας παράλληλα σ’ όλες τις δράσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος. Τα τμήματα υποδομής λειτουργούν με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, έχοντας στόχο την εκμάθηση των αθλημάτων και ταυτόχρονα την ψυχαγωγία μέσω του παιχνιδιού και της αγωνιστικότητας.

DSC00647-e1406578418333Μέσω του αθλητισμού τα παιδιά θα αναπτύξουν συναισθηματική δύναμη και πίστη στη συλλογικότητα. Θα αποκτήσουν ιδιαίτερα ψυχικά εφόδια και ικανότητες, που τόσο χρειάζονται σήμερα, για να μπορέσουν να ονειρευτούν και να κατακτήσουν τη δική τους ζωή όπως τη θέλουν -όσο διαφορετική και εάν είναι από τη δική μας.

Οι προπονήσεις γίνονται στις εγκαταστάσεις του 52ου Γυμνασίου Αθηνών στον Κολωνό.

Πληροφορίες για τις εγγραφές και το πρόγραμμα των τμημάτων στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: http://www.iasonkolonou.gr και στο τηλ. 6937158448 (κα Συριοπούλου)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.