Αρχική Περιβάλλον Τα παιδιά φροντίζουν και υιοθετούν δένδρα στο πάρκο"Αντώνης Τρίτσης" (9/11)

Τα παιδιά φροντίζουν και υιοθετούν δένδρα στο πάρκο"Αντώνης Τρίτσης" (9/11)

9 ΝοεμβρίουH Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος για παιδιά "Στο βάθος...ΚΗΠΟΣ!" συμμετέχει σε δράση περιποίησης δένδρων στο δασικό τμήμα του πάρκου "Αντώνης Τρίτσης" που διοργανώνει ο σύλλογος "Φίλοι του πάρκου" την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στη δράση θα περιποιηθούν τα δένδρα που έχουν φυτευτεί πρόσφατα και θα τα αντικαταστήσουν με νέα όπου υπάρχει ανάγκη. Τα παιδιά υιοθετώντας ένα δένδρο μπορούν να το φροντίζουν όταν επισκέπτονται το πάρκο (πότισμα, βοτάνισμα) και να παρακολουθούν την ανάπτυξη του!

Κεντρικοί στόχοι του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος, η σύνδεση της τροφής με τη γη, η θεραπευτική επαφή με τη φύση και η καλλιέργεια της πεποίθησης ότι όλοι μπορούν να γίνουν μικροί κηπουροί και στην πόλη.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλώ να δηλώσουν συμμετοχή: Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων, κα Στέλλα Ιωάννου, email: vathoskipos@gmail.com, τηλ: 6947895751

Τόπος και ώρα συνάντησης: Κτίριο Natura στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης", προέλευση στις 10.45 το πρωί. Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1,5 ώρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.