Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές και διασκεδάζουν στην "Ανοιχτή ομπρέλα"

Τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές και διασκεδάζουν στην "Ανοιχτή ομπρέλα"

Kids’-Art-ClassesΗ μαγεία του θεάτρου ξεκινά των Οκτώβρη στην «Ανοιχτή Ομπρέλα», με τα καλλιτεχνικά-δημιουργικά εργαστήρια. Στα δημιουργικά εργαστήρια προσχολικής ηλικίας της «Ανοιχτής Ομπρέλας», τα παιδιά διασκεδάζουν και επικοινωνούν ελεύθερα. Μέσα από το παιχνίδι και την επαφή με διάφορες μορφές τέχνης να μαθαίνουν να εκφράζονταιανακαλύπτουν και ενισχύουν τις δεξιότητές τους, διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιούνται είναι: κατασκευές, χορός, θέατρο, μουσική ζωγραφική, κηπουρική, μαγειρική-ζαχαροπλαστική, αφηγήσεις παραμυθιών, πηλοπλαστική,
ομαδικό και ελεύθερο παιχνίδι.

Τα εργαστήρια λειτουργούν από αρχές Σεπτεμβρίου έως τέλος Ιουλίου, Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-13:00.

Υπεύθυνες των εργαστηρίων προσχολικής ηλικίας είναι η Θεώνη Γιαννακούλια, ηΔέσποινα Πολυκανδρίτου, η Βασιλική Κάραλη και η Ανί Πετροσιάν.

Oι εγγραφές άρχισαν στην "Ανοιχτή Ομπρέλα". Η γραμματεία θα λειτουργεί καθημερινά 11.00 – 13.00 και 18.00 – 21.00 και το Σάββατο 11.00-13.00. Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες και μόλις συμπληρωθεί ο μέγιστος δυνατός αριθμός ατόμων 8-15 άτομα ανάλογα το τμήμα, τα τμήματα θα κλείνουν.

Ανοιχτή ομπρέλα
Διαδόχου Κωνσταντίνου 8Α, έναντι Μουσείου Βορρέ, 19002, Παιανία, Αθήνα
6943 671468


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter