Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους κινούμενα σχέδια στο Παιχνιδαγωγείο (από 21/11)

Tα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους κινούμενα σχέδια στο Παιχνιδαγωγείο (από 21/11)

calvin4Τα κινούμενα σχέδια είναι ιδιαιτέρως αγαπημένα για όλα τα παιδιά. Δεν θα ήταν υπέροχο τα παιδιά να μπορούσαν να φτιάξουν εύκολα και γρήγορα το δικό τους animation αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας και των εφαρμοσμένων τεχνών;

Το Παιχνιδαγωγείο ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά Δημοτικού με καλλιτεχνικές ανησυχίες και τα προσκαλεί να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο του stop motion animation σε ένα εργαστήρι που θα ολοκληρωθεί σε 4 συναντήσεις. Μια εισαγωγή στα βασικά στάδια της τεχνικής καρέ καρέ που ζωντανεύει ζωγραφιές και αντικείμενα. Ένας συνδυασμός τεχνολογίας, φαντασίας και τεχνικών εφαρμογών περιμένει να εμφανιστεί στο πανί. Τα παιδιά δημιουργούν τις δικές τους μικρές ταινίες με τη Λώρα Μαραγκουδάκη, εικαστικό με πολλές "ιστορίες" στις αναπαραστατικές τέχνες (visual art).

Πότε: Κάθε Παρασκευή 21 Νοεμβρίου - 12 Δεκεμβρίου 2014 |
18:00 με 20:00

Κόστος: 50€ και για τις τέσσερις Παρασκευές

Παιχνιδαγωγείο
25ης Μαρτίου 61, Ν. Ψυχικό
2106724288


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.