Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους κατασκευές, ζωγραφίζοντας με χρώματα από φρούτα και λαχανικά (8/11)

Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους κατασκευές, ζωγραφίζοντας με χρώματα από φρούτα και λαχανικά (8/11)

To Κέντρο Επισκεπτών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών στο εικαστικό εργαστήρι "Ζωγραφίζοντας με χρώματα από φρούτα & λαχανικά" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο εργαστήρι στο οποίο τα παιδιά χρησιμοποιούν χρώματα από χυμούς φρούτων και λαχανικών. Ένα παιχνίδι γνωριμίας με την παλέτα της φύσης που χωρίς περιορισμούς και χωρίς να φοβόμαστε ότι θα τα «δοκιμάσουν», πιάνουν πινέλα και ρολά, χρησιμοποιούν χέρια και πόδια, για να δημιουργήσουν τα δικά τους αυθόρμητα και αναπάντεχα έργα.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Eileen Botsford, Εικαστικός

*Ο αριθμός συμμετοχών στο εργαστήριο έχει συμπληρωθεί.
Ως εκ τούτου τηρείται λίστα αναμονής με σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Κέντρο Επισκεπτών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα
Τηλ: 210 8778396-8
Email: visitorscenter@snfcc.org
http://www.snf.org/el/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.