Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους κατασκευές με "όνειρα και καραμέλες" στο Βρυσάκι

Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους κατασκευές με "όνειρα και καραμέλες" στο Βρυσάκι

anya bday 007Τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου στις 10 το πρωί, τα παιδιά 4 έως 12 ετών που επισκέπτονται το Βρυσάκι στο Μοναστηράκι έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι με πολλές κατασκευές φτιαγμένες από τα χεράκια τους.

Τα παιδιά χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες με σκοπό να αναπτυχθούν δραστηριότητες που να αφορούν την κάθε ομάδα και τις ανάγκες της. Στόχος είναι να ενισχύεται η ελεύθερη έκφραση και όχι κάποια στερεότυπη αντίληψη. Η χαρά της δημιουργίας είναι η πιο σημαντική.

Μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία, θα δίνονται θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις γύρω από τη ζωγραφική, τις χειροτεχνίες και τις κατασκευές. Οι μικροί ήρωες θα καλλιεργούνται ψυχικά και πνευματικά, μαθαίνοντας για σημαντικούς ζωγράφους και γλύπτες του 20ου και 21ου αιώνα. Στη συνέχεια θα περνούν από τη θεωρία στη πράξη. Θα εξασκούν τη φαντασία τους και θα απελευθερώνονται.

Τα υλικά θα εναλλάσσονται ανάλογα με το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Ώρες: 10.00 - 12.00
Τηλ. Πληροφοριών: 210. 3210179

Χώρος Τέχνης & Δράσης “Βρυσάκι”
Βρυσακίου 17, Πλάκα (μετρό Μοναστηράκι)
210 3210179


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.