Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους πήλινες δημιουργίες στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής (από 7/3)

Τα παιδιά φτιάχνουν τις δικές τους πήλινες δημιουργίες στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής (από 7/3)

DSCN6660Τα ζώα, πραγματικά ή φανταστικά, αποκτούν μέσα από τον πηλό πνοή και μας αφηγούνται τις ιστορίες τους στο Κέντρο Μελέτης Νεώτερης Κεραμικής . Τα παιδιά στον κύκλο αυτό θα ξεναγηθούν στους χώρους του μουσείου, θα γνωρίσουν την τέχνη της κεραμικής, θα "συναντήσουν" τα πήλινα ζώα-εκθέματα του μουσείου και θα εμπνευσθούν για να κατασκευάσουν τα δικά τους. Ο κύκλος αποτελείται από 4 συναντήσεις (7/3, 14/3, 21/3 και 4/4). Τα μαθήματα γίνονται Σάββατο πρωί 11-1. Στην τελευταία συνάντηση 4/4 μπορούν να συμμετάσχουν και οι γονείς. Τα μαθήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 - 13 χρονών.

Τα παιδιά θα παίρνουν τα αντικείμενα τους ψημένα και γυαλωμένα, κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Το κόστος συμμετοχής είναι 60 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των υλικών και των εργαλείων).

ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ
Μελιδώνη 4-6, Κεραμεικός
210-3318491-5


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.