Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στη Βρεφική-Νηπιακή Βιβλιοθήκη Δ. Αθηναίων (6/11)

Τα παιδιά γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού στη Βρεφική-Νηπιακή Βιβλιοθήκη Δ. Αθηναίων (6/11)

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των δράσεων της Βρεφικής – Νηπιακής Βιβλιοθήκης και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, διοργανώνει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 11.00 έως 12.30 εκδήλωση με θέμα Το παιχνίδι είναι δικαίωμα μου. Σκοπός της εικαστικής οικογενειακής δράσης είναι να μιλήσουμε για τα παιδικά πορτραίτα του καλλιτέχνη Θεόφραστου Τριανταφυλλίδη, να διηγηθούμε ιστορίες, αλλά και να εμπλακούμε σε εικαστικές δράσεις! Οι μικροί επισκέπτες θα μάθουν για τα δικαιώματά τους αλλά και για τις υποχρεώσεις τους μέσα από μια σειρά από παιχνίδια με τους έμπειρους μουσειοπαιδαγωγούς της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Μουσειοπαιδαγωγοί:
Στέισυ Βεντούρα
Έφη Τσουλουχοπούλου.

Για παιδιά 4-6 ετών
Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη προεγγραφή.

Βρεφική-Νηπιακή Βιβλιοθήκη Δήμου Αθηναίων
Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό (πρώην ΚΑΠΑΨ)
Λάμψα & Τριφυλλίας, Αμπελόκηποι


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter