Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Τα παιδιά γνωριζουν τον αθλητισμό στα προγράμματα του δήμου Αμαρουσίου

Τα παιδιά γνωριζουν τον αθλητισμό στα προγράμματα του δήμου Αμαρουσίου

kids-and-sportsΟ Δήμος Αμαρουσίου, γνωστός για τις πολιτιστικές αλλά και αθλητικές του δράσεις  καλεί τα παιδιά και τους εφήβους  να μυηθούν στο αγαπημένο τους  άθλημα χωρίς εσείς να ξοδέψετε πολλά χρήματα, δηλώνοντας συμμετοχή στο πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών δραστηριότητων που προσφέρει και αυτή χρονιά στους δημότες,  σε σύγχρονες αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις και νέους αθλητικούς χώρους.

Στο αθλητικό «ταξίδι» που μόλις ξεκινά, η πολύχρονη εμπειρία των καθηγητών Φυσικής Αγωγής και του προσωπικού του Αθλητικού Τμήματος, θα οδηγήσει παιδιά και ενήλικες στην ανακάλυψη του μαγικού κόσμου του αθλητισμού, στην ανάδειξη νέων ταλέντων,στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, στη χαρά και στην ευεξία που προσφέρει η άθληση.

Για τα τμήματα αρχαρίων, αρχαρίων ενηλίκων ( με προηγούμενη συμμετοχή 2 έτη) και παιδιών, εγγραφές  γίνονται  από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου (19:00 – 21:00).

Kids_and_sportsΤα τμήματα που λειτουργούν για τα παιδιά είναι:

Μπάσκετ / Ποδόσφαιρο / Βόλευ / Ρυθμική Γυμναστική / Ελεύθερη Γυμναστική / Γυμναστική στα Νηπιαγωγεία / Παραδοσιακοί Χοροί / Στίβος / Τένις / Πινγκ πόνγκ/ Τζούντο / Ταε Κβον Ντο/ Προετοιμασία υποψηφίων για Σχολές / Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο Σχολείο / Εφηβικό Dance Aerobic / Κολύμβηση σε άτομα για ειδικές ικανότητες / Γυμναστική στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα/ Τένις για άτομα με ειδικής ικανότητες / Χειμερινό Σκι.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή στα προγράμματα του Αθλητικού Τομέα Δήμου Αμαρουσίου είναι:

- 2 πρόσφατες φωτογραφίες
- Συμπλήρωση αίτησης συμμετοχής με τα προσωπικά στοιχεία του αθλούμενου
- Επίδειξη της ARTEMIS CARD ή Φωτοτυπίας λογαριασμού ΔΕΚΟ στο όνομα του αθλούμενου ή του γονέα/κηδεμόνα.
- Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου για άτομα έως 14 ετών και Γενικού Ιατρού ή Παθολόγου ή Καρδιολόγου για άτομα άνω των 15 ετών για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.
– Επιπλέον για άτομα άνω των 15 ετών, ιατρική βεβαίωση Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου εφόσον δεν έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση Γενικού Ιατρού για τις κολυμβητικές δραστηριότητες.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα), τηλ. 210-61.07.650 - 51, fax 210-61.07.653,
e-mail: akda@otenet.gr, www.maroussi.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.