Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Τα παιδιά γυμνάζονται και διασκεδάζουν στο νέο πρόγραμμα του Κινητήρα

Τα παιδιά γυμνάζονται και διασκεδάζουν στο νέο πρόγραμμα του Κινητήρα

kiditiras fotoΟ Κινητήρας Studio τη φετινή χρονιά εμπλουτίζει το πρόγραμμα δραστηριοτήτων που απευθύνεται στα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να συμμετέχουν στις ποικίλες δραστηριότητες που αποσκούν στην ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος. Παραστάσεις, δράσεις, μαθήματα και ακόμη περισσότερες… εκπλήξεις επιφυλάσσει η νέα καλλιτεχνική περίοδος που μόλις ξεκινά. Στο καλλιτεχνικό, φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον του στη γειτονιά της Ακρόπολης, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με διαφορετικές μορφές χορού και θεάτρου, ενώ παράλληλα εξελίσσονται κι εμπνέονται μέσα από την ομαδική δημιουργία και την προσωπική παρατήρηση.

KiDitiras με την Ευγενία Σιγαλού

έναρξη 16/9/2013

κάθε Δευτέρα 17.00-18.00 (ηλικίες 7-12)
κάθε Πέμπτη 16.00-17.00 (ηλικίες 4,5-6,5)

Όταν το παιδί μπορεί να εκφράσει με δημιουργικούς τρόπους όσα αισθάνεται,σκέφτεται και παρατηρεί, νιώθει ελεύθερο. Ο χορός παρέχει τη δυνατότητα σωματικής έκφρασης και καλλιεργεί τη φαντασία, όταν συνοδεύεται από μια δημιουργική διάθεση. Παιχνίδι, αυτοσχεδιασμός, ρυθμός και μουσική αποτελούν τα εργαλεία, μέσω των οποίων τα παιδιά θ’αναπτύξουν τις ικανότητές τους, ψυχοσωματικές και πνευματικές. Ο δάσκαλος- συντονιστής είναι πάντα κοντά για να βοηθά και να χαίρεται μαζί τους.

Η Ευγενία Σιγαλού είναι χορεύτρια και παιδαγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης(1999-2002) και παιδαγωγικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(1999-2005). Από το 2003 συνεργάζεται με την Αντιγόνη Γύρα, ως μέλος της ομάδας. Επίσης,έχει συνεργαστεί με τους χορογράφους: Άρτεμη Ιγνατίου,Νατάσσα Ζούκα,Κική Μπάκα,Φώτη Νικολάου,Βάλια Παπαχρήστου,Μαρία Κολιοπούλου,καθώς και με παραγωγές του φεστιβάλ και του Μεγάρου Αθηνών.Έχει εργαστεί ως δασκάλα στο ελληνογερμανικό σχολείο Αthener Schule.Aπό το 2007 διδάσκει χορό σε ιδιωτικές σχολές.

κόστος 40€/ μήνα

Κινητήρας Studio-Artistic Residency Centre
Ερεχθείου 22, Ακρόπολη
2109248328


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.