Τα παιδιά γυμνάζουν σώμα και πνεύμα κάνοντας yoga στο Flow Center (27/2)

yoga-for-kidsΗ παιδική yoga είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να αναπτύξουν οι μικροί μας φίλοι σημαντικές δεξιότητες σε ένα περιβάλλον που απουσιάζει ο ανταγωνισμός. Τα παιδιά μας ζουν σε ένα κόσμο που «βιάζεται», με πολυάσχολους γονείς, πολλά μαθήματα, ανταγωνιστικά αθλήματα και video games. Όσο και αν πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν προκαλούν άγχος στα παιδιά μας κάνουμε λάθος, διότι τους επηρεάζουν την εσωτερική τους ισορροπία.
H yoga για παιδιά είναι σίγουρα μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Βοηθά στην συγκέντρωση, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, την ηρεμία, την επίγνωση τον συντονισμό και την ευελιξία του σώματος σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κάνοντας yoga τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και συνδέονται πιο βαθιά με τον εαυτό τους καθώς αναπτύσουν μια πιο προσωπική σχέση με τον φυσικό κόσμο που ζουν.
KPY-Kids-Yoga
Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 το απόγευμα τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα διασκεδαστικό μάθημα yoga με ελεύθερη είσοδο στο Flow Center. Μέσα από την τόνωση, την ηρεμία και την συγκέντρωση αναπτύσσεται το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Το παιδί παύει να είναι τόσο τρωτό και αβέβαιο για τις ικανότητές του, αυτοπειθαρχείται και αντιμετωπίζει πιο εύκολα τα προβλήματα που του παρουσιάζονται.

To πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

18:00-19:00 για ηλικίες 3-5 και

19:00-20:00 για ηλικίες 6-10.

Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 2106771206

Flow Center
Αγγ.Σικελιανού 2 & Κηφισίας, Ψυχικό
210 6771206

Διαβάστε επίσης:

Μαμά και κόρη κάνουν μαζί yoga και το απολαμβάνουν (Δείτε φωτό)

Ώρα να γυμνάσουμε πνεύμα και σώμα!