Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά κάνουν πειράματα φυσικής και μαθαίνουν τις ιδιότητες του φωτός στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (16/1)

Τα παιδιά κάνουν πειράματα φυσικής και μαθαίνουν τις ιδιότητες του φωτός στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (16/1)

laser02Tην Παρασκευή 16 Ιανουαρίου στις 17:00 το απόγευμα τα παιδιά των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια πειραμάτων φυσικής αφιερωμένο στο φαινόμενο της πόλωσης.

Το φως παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Ενώ η παρουσία του είναι τόσο οικεία και συνεχής στη ζωή όλων μας, για τους περισσότερους παραμένει άγνωστη η φύση του. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φυσικές ιδιότητες του φωτός είναι η πόλωση. Μία σειρά από πειράματα θα προσπαθήσει να «ρίξει φως» στα σχετικά φαινόμενα.

Για παιδιά μεγάλων τάξεων του Δημοτικού.

Σχεδιασμός - υλοποίηση: Τάκης Λάζος, MSc Φυσικός, Εκπαιδευτικός στο 26ο ΓΕΛ Αθηνών

Είσοδος ελεύθερη

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή στο 210 8778396/8

Κέντρο Επισκεπτών – Πεζογέφυρα Εσπλανάδας,
Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.