Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά ξεκινούν το καλοκαίρι με «Θερινή Απασχόληση» στη Χ.Α.Ν.Θ. και τα παραρτήματά της (από 16/6)

Τα παιδιά ξεκινούν το καλοκαίρι με «Θερινή Απασχόληση» στη Χ.Α.Ν.Θ. και τα παραρτήματά της (από 16/6)

_MG_1278Η Χ.Α.Ν.Θ. στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα παραρτήματά της (στην Καλαμαριά και στο Ασβεστοχώρι) συνεχίζουν και φέτος το καλοκαίρι το επιτυχημένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Τι είναι η «Θερινή Απασχόληση» στη Χ.Α.Ν.Θ.;

Η «Θερινή Απασχόληση» αποτελεί μια πρωτότυπη και ποιοτική πρόταση δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και επί πλέον υποστηρίζει εργαζόμενους γονείς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στο πλαίσιο της «Θερινής Απασχόλησης» τα παιδιά συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και απολαμβάνουν καθημερινά ατελείωτο παιχνίδι. Στόχος της Χ.Α.Ν.Θ. είναι να ψυχαγωγηθούν τα παιδιά δημιουργικά, να αθληθούν και να διασκεδάσουν. Το πρόγραμμα λειτουργεί για 12 εβδομάδες, ξεκινώντας με το κλείσιμο των σχολείων, από τις 16 Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, καθημερινές 07:30 το πρωί με 15:45 το μεσημέρι. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν όσες και όποιες εβδομάδες επιθυμούν. Στις παροχές του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται το πρωινό τους.

IMG_8701Λίγα λόγια για το Πρόγραμμα:

Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των παιδιών για επικοινωνία, κίνηση και παιχνίδι, οι παιδαγωγοί καθοδηγούν τα παιδιά μέσα από διάφορες δραστηριότητες, αλλά ταυτόχρονα τους δίνουν την δυνατότητα να εκφραστούν ελεύθερα και να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

ΘΕΡΙΝΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΕΙΚΑΣΤΚΑ (1)Τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν φέτος το ανανεωμένο πρόγραμμα της «Θερινής Απασχόλησης» θα περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους με δραστηριότητες, όπως:

αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, πινκ-πονκ κ.α.),
μοντέρνο χορό, latin, zumba
θεατρικό παιχνίδι (με θεατρικές παραστάσεις στο τέλος της εβδομάδας)
ζωγραφική, κεραμική, κατασκευές
και ομαδικά παιχνίδια.

Εργαστ.χορού ΕφηβεςΟι ειδικοί παιδαγωγοί, γυμναστές και προπονητές διαθέτουν εμπειρία στην απασχόληση μεγάλων ομάδων παιδιών με κατάρτιση αντίστοιχη του αντικειμένου τους στο πρόγραμμα, έχοντας σαν κύριο μέλημά τους την ασφάλεια και φροντίδα των παιδιών, όπως και την ψυχαγωγία και δημιουργική απασχόλησή τους.

Πληροφορίες:

Χ.Α.Ν.Θ.
Ν. Γερμανού 1 – Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. 54621
Τηλ: 2310 241. 007 εσ. 886
e-mail : p-relations@ymca.gr
www.ymca.gr

Χ.Α.Ν.Θ. Παράρτημα Καλαμαριάς

Μουρουζηδών 12
Τηλ. 2310 454.700
www.ymca.gr

Χ.Α.Ν.Θ Παράρτημα Ασβεστοχωρίου

Ανδρέου Παπανδρέου 2
Τηλ.2310 357.171 , 2310 357.800,
e – mail: socialaction@ymca.gr
www.ymca.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.