Αρχική Νέα Τα παιδιά ξέρουν να μοιράζονται την αγάπη - Ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει πολλούς να δακρύσουν

Τα παιδιά ξέρουν να μοιράζονται την αγάπη - Ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει πολλούς να δακρύσουν

Σε αυτό το βίντεο πρωταγωνιστούν παιδιά τα οποία προέρχονται από οικογένειες με πολύ χαμηλά εισοδήματα. Το UpTv δοκίμασε να κάνει ένα πείραμα.

Στο βίντεο φαίνεται τα παιδιά να απαντούν στην ερώτηση ''τι θα ήθελαν ως δώρο για τα Χριστούγεννα'' τόσο για τα ίδια όσο και για τη μαμά τους με την επιθυμία τους τελικά να γίνεται πραγματικότητα αφού τους προσφέρουν και τα δύο δώρα. Στην αρχή τα παιδιά ενθουσιάζονται και χαμογελούν από ευτυχία ώσπου τους ανακοινώνουν ότι πρέπει τελικά να διαλέξουν ένα από τα δύο δώρα. Η απόφαση αν και στην αρχή τα φέρνει όλα σε δύσκολη θέση είναι εύκολη τελικά αφού όλα τα παιδιά διαλέγουν να πάρουν μαζί τους στο σπίτι το δώρο για τη μαμά τους αφού όπως εξηγούν «η μαμά, μού έχει προσφέρει τόσα πολλά» ή «με βοηθάει όταν είμαι άρρωστη και στα μαθήματά μου» ή «μου έχει προσφέρει σπίτι να ζω» ή «σημασία έχει η οικογένεια και όχι ένα παιχνίδι» κ.ά. Τελικά τα παιδιά πήραν μαζί τους και τα δύο δώρα. Ωστόσο, αξίζει να δείτε το βίντεο αφού είναι πολύ συγκινητικό και πετυχαίνει τον σκοπό του ο οποίος είναι να μάθουμε να προσφέρουμε πίσω και να μοιραζόμαστε τη χαρά.

Σε συνεργασία με την Huffingtonpost.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.