Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά μαθαίνουν τα "Μαθηματικά σαν Παιχνίδι" στο Μουσείο Ηρακλειδών (24 & 31/5)

Τα παιδιά μαθαίνουν τα "Μαθηματικά σαν Παιχνίδι" στο Μουσείο Ηρακλειδών (24 & 31/5)

156148Μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες που προκύπτουν από την αλληλεπίδραση με διαδραστικά και παραστατικά εκθέματα-παιχνίδια, καθώς και επιλεγμένα έργα τέχνης από τα σημαντικότερα εικαστικά ρεύματα, το Μουσείο Ηρακλειδών προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών να ανακαλύψουν και να μάθουν να διαχειρίζονται τις βασικές μαθηματικές έννοιες που αντιστοιχούν στην ύλη της προσχολικής ηλικίας του αναλυτικού σχολικού προγράμματος. Παράλληλα, βιώνουν τα μαθηματικά ως «τη γλώσσα που είναι γραμμένο το βιβλίο της φύσης», οικοδομώντας σε στέρεες βάσεις τη λογικομαθηματική τους σκέψη.

Τα διαδραστικά εργαστήρια "Μαθηματικά σαν Παιχνίδι" περιλαμβάνουν ανάπτυξη δραστηριοτήτων από το υλικό της διαδραστικής έκθεσης «Παίζω και καταλαβαίνω», εμπλουτισμένων και με υλικά της Lego (σε συνεργασία με την WRO http://wrohellas.gr/) στοχεύοντας στην προσέγγιση συγκεκριμένων μαθηματικών εννοιών για κάθε ηλικία.

Κόστος Συμμετοχής: 15 ευρώ/μάθημα, 10% έκπτωση στα αδέρφια (για το δεύτερο παιδί)

Δήλωση Συμμετοχής: 210 34 61 981 (εσωτ: 201) Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00, email: edu@herakleidon-art.gr

ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ
Ηρακλειδών 16, 118 51, Θησείο
Τηλ: 210 34 61 981


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.