Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της αντισφαίρισης στην 10nis Advice Academy

Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της αντισφαίρισης στην 10nis Advice Academy

DSC_0688Τις δεξιότητες τους στο τέννις έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν παιδιά στη Θεσσαλονίκη, χάρη στη λειτουργία της 10nis Advice Academy. Πρόκειται για μια νέα ακαδημία στο χώρο του αθλήματος της αντισφαίρισης, η οποία εδρεύει στις εγκαταστάσεις του 5* ξενοδοχείου Hotel Nikopolis Thessaloniki και διαθέτει 2 φωτιζόμενα γήπεδα Har Tru Clay.

Στόχος της 10nisAdviceAcademy είναι η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος του τέννις σε μικρά παιδιά ηλικίας 4-8 ετών, η δημιουργία φυτωρίου, αγωνιστικών τμημάτων και τμημάτων ενηλίκων.
«Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν το τέννις από 4 ετών, (που είναι και η μικρότερη ηλικία για εκμάθηση), κάνοντας την πρώτη επαφή τους με το χώρο, όπου τα πάντα προσαρμόζονται στις επιδεξιότητες και στις ανάγκες τους. Ειδικότερα, η διαδικασία της εκμάθησης εξελίσσεται σε 4 στάδια, στα οποία προσαρμόζονται τα γήπεδα, οι ρακέτες και οι μπάλες, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες των παιδιών, με στόχο την καλύτερη εκμάθηση του αθλήματος. Για το λόγο αυτό στο παρακάτω σχεδιάγραμμα γίνεται περιγραφή της προοδευτικής τεννιστικής εξέλιξης που εφαρμόζεται από την προπονητική ομάδα της 10nis Advice Academy, σύμφωνα με την ITF (International Tennis Federation)», μας εξήγησε ο Προπονητής τέννις και ιδιοκτήτης της Ακαδημίας 10nis Advice κ. Βασίλης Σιπητάνος:

  • Μακροπρόθεσμη προπονητική προσέγγιση
  • Ανάπτυξη-εκμάθηση κινητικών δεξιοτήτων, φυσικής κατάστασης, ψυχολογίας
  • Συνεργασία μεταξύ των τριών βασικών πτυχών: Γονείς / Προπονητής / Παιδί
  • Έμφαση στην προσπάθεια του παιδιού και όχι στα αποτελέσματα

DSC_0668Διάρκεια εκπαιδευτικής περιόδου: Από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο (Τα μαθήματα συνεχίζονται και το καλοκαίρι, ανάλογα με τη ζήτηση)

Χρονική διάρκεια του μαθήματος: 1 ώρα για (Red,Orange,Green,Yellow,Star Group)

Κατανομή των παιδιών σε τμήματα των 4 ατόμων, ανά προπονητή, σύμφωνα με την ηλικία και το τεννιστικό τους επίπεδο και τα mini tennis μέχρι 8 ατόμων.

Για τους αρχάριους στις δύο πρώτες εβδομάδες της εκπαίδευσης διατίθενται δωρεάν οι ρακέτες από την Ακαδημία και στη συνέχεια θα πρέπει να φέρουν δική τους.

Ωράριο παιδιών: καθημερινές 16:00-20:00, Σάββατο 09:00-13:00

Τέλος από 23 Ιουνίου μέχρι 20 Ιουλίου τρέχει και ένα πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων τέννις για παιδιά ηλικίας νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Για εγγραφές και πληροφορίες: 6977 740 154 & 6945 791 265
ιinfo@tennisadvice.gr & www.tennisadvice.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.