Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της yoga και της αρχιτεκτονικής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (14/11)

Τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά της yoga και της αρχιτεκτονικής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (14/11)

Η Γιόγκα μοιάζει με την αρχιτεκτονική, αντιμετωπίζει το σώμα σαν κτίριο, που έχει ανάγκη από σταθερές βάσεις και ισορροπία. Τα παιδιά, 6-12 ετών, με οδηγό το αρχιτεκτονικό έργο του Ρέντσο Πιάνο, επισκέπτονται το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το Σάββατο 14 Νομεβρίου στις 12 το μεσημέρι και αντιλαμβάνονται την αξία των ισχυρών θεμελίων, της καλής στήριξης στο έδαφος, της συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη του σώματος, έτσι όπως ο καλός χτίστης ξέρει να δημιουργεί κατασκευές που αντέχουν και βρίσκονται σε αρμονία με το περιβάλλον.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση:
Γεωργία Γεωργόνη, Δασκάλα Hatha Yoga, με εξειδίκευση στη γιόγκα για παιδιά

Ελεύθερη είσοδος
Συμμετοχή με κράτηση θέσης στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210 8778396/8 ή με email στο visitorscenter@snfcc.org

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Πεζογέφυρα Εσπλανάδας, Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.