Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνική sand art στο εργαστήρι του Θεάτρου Κούκλας (από 26/10)

Τα παιδιά μαθαίνουν την τεχνική sand art στο εργαστήρι του Θεάτρου Κούκλας (από 26/10)

sand-art-collageΤο Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets' Svit” από το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, παρουσιάζει ένα πρωτότυπο  δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά από 2,5 έως 6 ετών και τους γονείς τους, αφιερωμένο στη τεχνική θεάτρου sand art.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου τα παιδιά θα φτιάχνουν παραμυθένιες ιστορίες, ζωγραφίζοντάς τις με την άμμο, σε συνδυασμό με το Θέατρο Κούκλας και το Θέατρο Σκιών. Μικροί και μεγάλοι, θα ανακαλύπτουν το δημιουργό μέσα τους,  θα ανοιχτούν οι καλλιτεχνικοί τους ορίζοντες, θα αναπτύσσεται η φαντασία τους! Η δημιουργική φλέβα, που κάθε παιδί θα ανακαλύψει στα εργαστήρια, θα αναπτύσσει και τους άλλους τομείς της ζωής του παιδιού.

Ειδικά για τα μικρά παιδιά, το εργαστήρι αυτό έχει μεγάλο όφελος, αναπτύσσονται οι λεπτές κινητικές ικανότητες των δακτύλων, που έχουν μεγάλη σημασία για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του παιδιού.

Ώρες Εργαστηρίου:
11:00-12:00
12:15-13:15

Λόγω ολιγομελών τμημάτων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Τιμή Εργαστηρίου: 10 ευρώ (παιδί με το γονιό)

Θέατρο Κούκλας της Ιρίνα Μπόικο “People & Puppets' Svit”@χώρος τέχνης ασωμάτων
Αγ.Ασωμάτων 6,Θησείο
211-8009838


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.