Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά μυούνται στα μυστικά της μουσικής στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Εθνικού Ωδείου Ν. Σμύρνης

Τα παιδιά μυούνται στα μυστικά της μουσικής στο καλοκαιρινό εργαστήρι του Εθνικού Ωδείου Ν. Σμύρνης

bigstock-Children-siste-14486834Το Εθνικό Ωδείο Ν. Σμύρνης είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς μουσικής του τόπου μας και ταυτόχρονα ένας πολιτιστικός φορέας που πρωτοστατεί στην διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Νέας Σμύρνης, δημιούργησε για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο, τα παρακάτω τμήματα δημιουργικής ενασχόλησης των παιδιών με τη μουσική:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μουσικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα λειτουργήσει καθημερινά για παιδιά 4 -6 ετών, 6-8 ετών και για 8-10 ετών και θα περιλαμβάνει :

  • Γνωριμία με τα κυριότερα μουσικά όργανα μέσα από ιστορίες, παραμύθια και ποικίλες άλλες δραστηριότητες, τόσο ζωντανά, όσο και με μουσικές ακροάσεις.
  • Προπαρασκευαστικά τμήματα θεωρίας.
  • Μουσικοκινητική αγωγή
  • Ιδιαίτερο μάθημα οργάνου
  • Θεατρικό Παιχνίδι
  •  Ζωγραφική

Τα δίδακτρα για δίωρη καθημερινή απασχόληση ( 10 ώρες την εβδομάδα Δευτέρα- Παρασκευή ) είναι 70 ευρώ.

Τα μαθήματα ξεκινάνε από τις 25 Ιουνίου και τελειώνουν 25 Ιουλίου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής.

Πληροφορίες στην γραμματεία:
• Καθημερινά 16:00– 21:30
• Σάββατο 10:00-14:30

 Εθνικό Ωδείο Ν. Σμύρνης

Αϊδινίου 13 & Σταμούλη, Νέα Σμύρνη
210-9345928, 210-9345981,


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.