Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Tα παιδιά μυούνται στην φιλαναγνωσία στη παιδική λέσχη ανάγνωσης Χανίων (από 25/1)

Tα παιδιά μυούνται στην φιλαναγνωσία στη παιδική λέσχη ανάγνωσης Χανίων (από 25/1)

kids-reading-booksΗ Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συνεχίζει και τη φετινή χρονιά  τις Παιδικές Λέσχες Ανάγνωσης σε συνεργασία, με τη γνωστή συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη και τη Σχολική Σύμβουλο της Α/θμιας Εκπαίδευσης κα Αθηνά Ντούλια.

Τα παιδιά συναντιούνται με σκοπό να γνωρίσουν τα βιβλία, να συζητήσουν γι αυτά, να παίξουν, να γελάσουν, ώστε η ανάγνωση να γίνει συνήθεια και μέρος της καθημερινότητας τους.Κάθε μήνα ένα βιβλίο, κάθε μήνα μία συνάντηση με τους μικρούς αναγνώστες … ακολουθώντας τους ήρωες στις περιπλανήσεις τους μέσα στα βιβλία και τις ιστορίες, τα παιδιά συζητούν και ταξιδεύουν μαζί τους.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 11.30 το πρωϊ θα πραγματοποιηθει η πρώτη συνάντηση  και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω, στην Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου.

Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου
Δημοτικός Κήπος Χανίων
2821341774


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.