Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδία... παίζει

Τα παιδία... παίζει

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ 2

Παιδικές φωνούλες, ζητωκραυγές και άφθονο γέλιο, που πολλές φορές πάλι μετατρέπεται σε κλάμα, λόγω του τερματισμού του παιχνιδιού, συνθέτουν τη χαρούμενη και γεμάτη ζωή εικόνα του luna park Amletino, που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984 από τον επιχειρηματία Κυριακίδη Αναστάσιο.

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ 1

Το συναντούμε  δίπλα  στο Carrefour Makedonia από το καλοκαίρι του 2012 και θα κλείσει τις πύλες του στις 30 Οκτωβρίου του 2013.

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ 4

Είναι  μια καλή πρόταση για τους γονείς, αφού μπορούν να συνδυάσουν τη βόλτα τους στο luna park, με τα ψώνια του σπιτιού τους από το σουπερμάκετ που βρίσκεται εκεί και συνάμα είναι μια οικονομική  λύση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.
Τα παιχνίδια που κρατούν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους είναι η σκοποβολή, το φουσκωτό, το τραμπολίνο, η πισίνα με τις βάρκες, η πίστα καρτ και η κούνια πειρατές.

Γενική είσοδος στο luna park Amletino δεν υπάρχει. Το κόστος των παιχνιδιών ξεκινά από τα 0,50 λεπτά και φτάνει τα 2 Ευρώ. Υπάρχει όμως εκπτωτικό κουπόνι, που μπορεί να προμηθευτεί κανείς από το www.myfreecoupon.gr, προκειμένου να απολαύσει περισσότερο και πιο οικονομικό παιχνίδι.

Ωράριο λειτουργίας, καθημερινά από τις 17.00-21.00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.