Τα παιδιά παίζουν και ανακαλύπτουν τον κόσμο στο summer camp των Μορφών Έκφρασης στο Βοτανικό Κήπο (από 16/6)

Ένα ξεχωριστό camp για παιδιά από 5-11 ετών κάτω από την μαγική μπαγκέτα των Μορφών Έκφρασης του Θωμά Κινδύνη, μια από τις πιο δυναμικές Ελληνικές ομάδες καλλιτεχνικής εκπαίδευσης παιδιών και εφήβων, θα χαρίσει στα παιδιά μια ξεχωριστή επαφή με τη φύση αλλά και την Τέχνη! Μουσικές, τραγούδια, χοροί, παραμύθια και μύθοι του κόσμου θα εμπλουτίσουν την πολιτισμική εμπειρία των παιδιών αλλά ταυτόχρονα θα τους βοηθήσουν να καταλάβουν και να ανακαλύψουν έννοιες όπως η διαφορετικότητα, η συνύπαρξη με τους ανθρώπους αλλά και τη φύση. Τα παιδιά χωρίζονται σε μικρά ηλικιακά γκρουπ (10 -12 ατόμων) τα οποία ακολουθούν τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας των παιδιών.

Επιπλέον δράσεις:

Παραδοσιακά Ελληνικά παιχνίδια:

Παραδοσιακά Ελληνικά παιχνίδια, σε καθημερινή βάση, καθώς αναπτύσσουν την οξυδέρκεια και την ικανότητα συγκέντρωσης των παιδιών!

Οι περίπατοι της Τετάρτης

Θα εφοδιαστούμε με χαρτί, μολύβι, πινακίδα και η πεζοπορία ξεκινάει! Κάθε Τετάρτη, και ένα διαφορετικό μέρος,  για να σταθούμε, να επικοινωνήσουμε με τη φύση και να την ζωγραφίσουμε σε χαρτί!

Κατασκευές μουσικών οργάνων

Μαστορεύουμε και μαγεύουμε! Με ανακυκλώσιμα υλικά και υλικά της φύσης θα φτιάξουμε το δικό μας μουσικό όργανο! Έτοιμοι για χορό;

Summer Camp Μορφές Έκφρασης

Το μαγικό μας μουσικό πάρκο

Όχι μόνο μαστορεύουμε αλλά γινόμαστε και μικροί αρχιτέκτονες αφού στα σχέδια μας είναι να φτιάξουμε το δικό μας μαγικό μουσικό πάρκο!!!

Κατασκευή μάσκας

Κι επειδή στο ταξίδι μας στον κόσμο θα συναντήσουμε πολύ όμορφες μάσκες, θα φτιάξουμε κι εμείς τη δικιά μας! Άλλωστε μπορεί να μας χρειαστεί και στην παράσταση.

Οι παραστάσεις  της Παρασκευής

Την Παρασκευή , η βδομάδα τελειώνει, και είναι ευκαιρία να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, την περιπέτεια που ζήσαμε. Έτσι λοιπόν, είστε καλεσμένοι των παιδιών σας στην παράσταση της βδομάδας!

Δημιουργία και καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την καλλιτεχνική εκπαιδευτική μας ομάδα, που αποτελείται από: Μουσικούς, Χορευτές, Ηθοποιούς και  Εικαστικούς

Πρακτικές πληροφορίες:

Ωράριο λειτουργία:  9:00 – 1:00 μ.μ. (Δυνατότητα προσέλευσης παιδιών από τις 8:00 π.μ, φύλαξη έως τις 4:00 μ.μ.)

Όλα τα υλικά που θα χρειαστούνε για τις κατασκευές, τη μουσική (μουσικά όργανα) , τη ζωγραφική και τους περιπάτους, παρέχονται από το camp.

Κόστος:

Το κόστος συμμετοχής για 1 εβδομάδα είναι: 80€,

για 2 εβδομάδες είναι: 150 €

για 3 βδομάδες είναι:   210 €

Εκπτώσεις για αδέρφια, τρίτεκνους και πολύτεκνους.

ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

210 3464903, 210 3464002, 6944 659865