Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και δημιουργούν στα πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα του My Playce Kolonaki

Τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και δημιουργούν στα πρωτότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα του My Playce Kolonaki

To My Playce απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 16 μηνών έως 7 ετών και τους γονείς τους. Σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαρούμενο τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν, να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Δείτε το πρόγραμμα του χώρου για τον Δεκέμβριο 2016:

Μικροί Πικάσο: Οι τέχνες γίνονται χρώματα, ποικίλα υλικά και παιχνίδι!! Τα παιδιά δημιουργούν με τη φαντασία τους κατασκευές, ζωγραφιές και γλυπτά. Συγχρόνως μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά, να ακονίζουν τις αισθήσεις τους και να ανακατεύουν τη δημιουργικότητά τους.

Μικροί Συνθέτες: Τα παιδιά μαθαίνουν να ξεχωρίζουν τους ήχους, τη σιωπή και να συνθέτουν τη δική τους μουσική. Κάθε μικρός συνθέτης έχει την ευκαιρία να νιώσει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα, μιας και δεν υπάρχει λάθος και σωστό στη μουσική δημιουργία. Ενεργοποιεί τις αισθήσεις του μέσα από όλες τις δημιουργικές τέχνες και με τη βοήθεια των πρώτων του μουσικών οργάνων μαθαίνει να λειτουργεί ομαδικά, συνδυαστικά, και να εκφράζεται μουσικά.

Μικροί Σκούφοι: Συνταγές ανακατεμένες με παραμύθια, φαντασία και τραγούδι. Λίγο ανακάτεμα, λίγο αλεύρι, λίγο ακαταστασία, πολλή έμπνευση...και το αποτέλεσμα; Μια λιχουδιά φτιαγμένη για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά εξασκούν τη λεπτή κινητικότητά τους, τις αισθήσεις τους, την υπομονή τους, τη δημιουργικότητα και αποκτούν γνώσεις για τα υλικά που χρησιμοποιούν. Μαζί με τους γονείς τους απολαμβάνουν το γευστικό αποτέλεσμα.

10373671_1671470863137359_8389418800602620468_n

Μικροί Πρωταθλητές: Οι μικροί πρωταθλητές στα πρώτα τους βήματα! Τρέξιμο, άλματα, ισορροπία, τραμπολίνο, τέρματα, εμπόδια και τα πρώτα τους γκολ! Τα παιδιά μαθαίνουν το σώμα τους, αποκτούν αντίληψη του χώρου και μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες αποκτούν τις πρώτες τους κινητικές δεξιότητες. Μέσα από τη συνεργασία και την ομαδικότητα τα παιδιά αρχίζουν να εξοικειώνονται με τα διάφορα αθλήματα.

Art in English: Δημιουργικά ομαδικά παιχνίδια στα αγγλικά με ζωγραφιές, κατασκευές, πολλά υλικά, μουσική και τραγούδια. Τα παιδιά περνάνε πολύ όμορφα κάνοντας βίωμα την εξάσκηση στην ξένη γλώσσα μέσα από διασκέδαση και ψυχαγωγία. Έτσι το "ξένο" γίνεται οικείο γιατί γίνεται παιχνίδι.

Play 2 Learn: Μια ώρα όλη στα αγγλικά! Με πολύ τραγούδι, χορό, παραμύθι, κατασκευές και μαγειρέματα, τα παιδιά ανακαλύπτουν την αγγλική γλώσσα μέσα από πολύ δημιουργικούς τρόπους.

Χορός: Μέσα από την κίνηση, τη μουσική και το χορό τα παιδιά ανακαλύπτουν το ρυθμό που βρίσκεται μέσα τους. Φτιάχνουν ιστορίες, ακονίζουν τη φαντασία τους, καθώς ανακαλύπτουν τη σημασία της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Μαθαίνουν να αγαπούν και να εκφράζονται μέσα από το σώμα τους ενώ μέσα από τον αυτοσχεδιασμό ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

Judo: "Ju" σημαίνει εύκολο, απαλό, ευέλικτο, "do" σημαίνει πορεία, τρόπος, στυλ.. Έτσι λοιπόν Judo σημαίνει πορεία, απαλός τρόπος...Με πρώτο κανόνα την ευγένεια και τον σεβασμό, τα παιδιά μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους, να ισορροπούν, να πειθαρχούν, να εξασκούν τα σώματά τους και να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Fairy Tale Time: Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει ασφάλεια, σεβασμό στην ατομικότητα και τις προσωπικές ανάγκες των παιδιών, πραγματικότητα και φαντασία γίνονται ένα. Μέσα από την σωματική έκφραση, το παιχνίδι των ρόλων, τη χρήση αντικειμένων και παραμυθιών, την κίνηση, την μουσική, και το μοίρασμα καλλιεργείται η προσωπικότητα, η φαντασία, η δημιουργικότητα, η αυτοεκτίμηση, η ομαδικότητα και η συλλογική προσπάθεια.

Μικροί Επιστήμονες:
Εργαστήριο πειραμάτων με πολύ ανακάτεμα φαντασίας, υλικών, φυσικής, χημείας, μαθηματικών και όλων των επιστημών που γίνονται παιχνίδι στα χέρια των παιδιών!! Οι επιστήμες να γίνονται διασκέδαση και βιωματική μάθηση. Ο τέλειος συνδυασμός!

12246833_1660523230898789_8902840912550190917_n

Μικροί & Ανεξάρτητοι: Μέσα από πολλές δραστηριότητες τα παιδιά ανεξαρτητοποιούνται από τους γονείς και μαθαίνουν να λειτουργούν μόνα τους σε ομάδα, σαν στο σχολείο... Παιχνίδια, κουκλοθέατρο, κίνηση, άθληση, αγγλικά, μαγειρική, πολύ εκπαιδευτικό υλικό και γρήγορες εναλλαγές χαρίζουν στα παιδιά 3 ώρες απόλαυσης, εκπαίδευσης και ανεξαρτησίας μαζί!

Ξιφασκία: Η μεσαιωνική σπαθασκία είναι μία τέχνη-άθλημα που εξασκεί πνεύμα και σώμα! Τα παιδιά μαθαίνουν να συντονίζουν την κίνηση τους, οξύνουν την αντίληψη και τα αντανακλαστικά τους , γυμνάζουν με ήπιο τρόπο τους μύες τους και έρχονται σε επαφή με την Ευρωπαϊκή ιστορία μέσα από το ιπποτικό ήθος. Ο εξοπλισμός και τα εκπαιδευτικά σπαθιά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν στις ασκήσεις και τα παιχνίδια χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Zumba: Η Zumba για παιδιά είναι ένα χορευτικό πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει ειδικές χορογραφίες με τη μουσική που αγαπούν, όπως hip-hop, reggaeton, latin. Είναι ένα πάρτι με χορό που διασκεδάζει τα παιδιά γυμνάζοντάς τα ταυτόχρονα!!!

Kids Happy Hour: Μια φανταστική 1 ½ ώρα για τα παιδιά με άθληση, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευές, μουσικοκινητική, δραματοποίηση ρόλων, και ομαδικό ελεύθερο παιχνίδι με πολλούς φίλους, κέφι και δημιουργία!!!

12034437_1648398188777960_6944594890961183874_o

Want to be a star? Τα παιδιά θα παίξουν, θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν μέσα από σκετσάκια, αυτοσχεδιασμούς, παντομίμα, ιστορίες, συγχρονισμό των χειλιών, και αφήγηση. Η διασκέδαση συναντά τη δημιουργικότητα!!

Robotix Lab: Συνδυασμός φυσικής, τεχνολογίας, ρομποτικής, φυσικής και μαθηματικών που κάνουν τις επιστήμες παιχνίδι στα χέρια των παιδιών. Κατασκευάζουν τα δικά τους ρομπότ ενώ μαθαίνουν στην πράξη την εφαρμογή των επιστημών, κάνοντάς τες κατανοητές και άκρως ψυχαγωγικές! 5 θεματικές από 4 κύκλους η κάθε θεματική.

Tiny Playce: Μία 50λεπτη δραστηριότητα με πολλή μουσική, χορό, κίνηση, ρυθμό και αφήγηση παραμυθιών για τους πολύ μικρούς μας φίλους για να γνωρίσουν στα πρώτα τους βήματα ποικιλία ήχων και δραστηριοτήτων που θα εξιτάρουν τις αισθήσεις και θα βοηθήσουν στον συντονισμό τους και ανάπτυξή τους. Fun time για γονείς και παιδιά!!

Cooking & Art: Τα παιδιά γνωρίζουν ήθη και έθιμα, ιστορίες, τέχνες και συνταγές από την Ελλάδα και τον κόσμο. Με τρόπο θεατρικό και δημιουργικό τα παιδιά γεμίζουν με γεύσεις και μαθαίνουν πολιτισμούς από κάθε γωνιά του πλανήτη μας.

Mini Tennis: Οι μικροί πρωταθλητές κάνουν τα πρώτα τους βήματα και στο τένις! Παίζουν με ρακέτες, μαθαίνουν να αποκρούουν μπαλάκια, γυμνάζονται και διασκεδάζουν συγκεντρωμένα και ομαδικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα αλλά και για τις τιμές επικοινωνήστε με το 2112159454.

Το My playce  θα παραμείνει κλειστό από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 3 Ιανουαρίου 2017.

Δεινοκράτους 85
 2112159454

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter