Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Τα παιδιά πειραματίζονται με τη φλόγα και τη μαγεία του κόσμου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (από 13/11)

Τα παιδιά πειραματίζονται με τη φλόγα και τη μαγεία του κόσμου στο Ίδρυμα Θεοχαράκη (από 13/11)

Kidtreet_web1H εικαστικός-παιδαγωγός τέχνης Έφη Φουρίκη, με αφετηρία το καλλιτεχνικό της έργο και «εργαλεία», όπως φακούς, καλειδοσκόπια, καθρέφτες, προβολείς, μουσικά όργανα, προσκαλεί τα παιδιά να εξερευνήσουν, να πειραματιστούν και να εξοικειωθούν με βασικές έννοιες της Φυσικής, των Εικαστικών και της Μουσικής (αντανάκλαση, παλμός, ρυθμός, μοτίβο, σύνθεση) στα εικαστικά εργαστήρια του Ιδρύματος Θεοχαράκη. Ανακαλύπτουν πώς συνδέεται η Φύση με την Τέχνη και δημιουργούν το δικό τους έργο.

Το πρόγραμμα του Νοεμβρίου διαμορφώνεται ως εξής:

• 13 Νοεμβρίου - Η ιστορία της μικρής φλόγας
• 20 Νοεμβρίου - Ο κόσμος είναι μαγικός
• 27 Νοεμβρίου - Ο κόσμος είναι πολύχρωμος

Πέμπτη 18:00 με 19:30

Εισιτήρια
Κόστος μεμονωμένης συνάντησης
: 15€

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η σχετική αίτηση (θα την βρείτε στο παρακάτω link) και να αποσταλεί με email kpapaspiliopoulou@thf.gr ή με fax 210-3611380, καθώς και να έχει γίνει προπληρωμή.

Ίδρυμα Θεοχαράκη
Βασιλίσσης Σοφίας 9 & Μέρλιν 1
106 71, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.