Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά περνούν το καλοκαίρι τους παρέα με τις δράσεις του Future Library (από 15/6)

Τα παιδιά περνούν το καλοκαίρι τους παρέα με τις δράσεις του Future Library (από 15/6)

afisa (3)Το καλοκαίρι φτάνει και φέτος η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης έχει σκοπό να το περάσει παρέα με τους μικρούς της φίλους και τις δράσεις του Future Library. Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνει στο χώρο της την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσής και Δημιουργικότητας του Future Library, που φέτος έχει τίτλο « Ότι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο. Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις βιβλιοθήκες!» και κύριο σκοπό της, την προώθηση της ανάγνωσης και της δημιουργικότητας.  Από τις 15 Ιουνίου  μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ένα πλήθος εκδηλώσεων περιμένουν για να διασκεδάσουν τα παιδιά, που θα μείνουν στην πόλη.

«Το σωστό» και «το λάθος», «το χοντρό» και «το αδύνατο», έννοιες αντίθετες, που μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική. «Μια μέρα με φως και σκοτάδι» , «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα της αρχής και του τέλους», «Η μέρα του κρύου και του ζεστού», και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την υσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και –φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την ανάγνωση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο ισόγειο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, η συμμετοχή είναι δωρεάν  και απαιτείται προεγγραφή, που μπορεί να γίνει, είτε τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310 374.810, είτε  με email στο libthess@yahoo.gr

Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης
Εθνικής Αμύνης 27, 546 21 Θεσσαλονίκη
Τηλ.  2310 374.810


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.