Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Τα παιδιά στις κεντρικές αγορές της Θεσσαλονίκης με τον Κωστή Ζαφειράκη (21/6)

Τα παιδιά στις κεντρικές αγορές της Θεσσαλονίκης με τον Κωστή Ζαφειράκη (21/6)

αγορα
Παίζουμε στις αγορές! Πρόκειται για  μια πρόσκληση για παιχνίδια και γευστικές δοκιμές στις κεντρικές αγορές της Θεσσαλονίκης που απευθύνεται σε παιδιά και γονείς  από την ομάδα Thessaloniki Walking Tours.

Ο Κωστής Ζαφειράκης, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός, αλλά και μέλος της ομάδας Thessaloniki Walking Tours θα δώσει  τον δικό του τόνο σε αυτή την εκδήλωση, το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, στις 10.30π.μ.

αγορα2
Παίζοντας τους καταστηματάρχες, τους πελάτες, τους «μπακαλόγατους» και τους «ελαιοπαραγωγούς»,  τα παιδιά μαθαίνουν για τις διατροφικές συνήθειες του παρελθόντος, την επιστροφή πολλών προϊόντων στο σημερινό τραπέζι, γνωρίζουν τους ανθρώπους των αγορών και έρχονται σε επαφή με εξαιρετικές γεύσεις. Ταυτόχρονα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη σύνθετη γαστρονομική ταυτότητα της Θεσσαλονίκης που δεν σταματά διαρκώς να εμπλουτίζεται.
Αφετηρία: Πλατεία Άθωνος
Ώρα: 10.30 πμ
Διάρκεια: περίπου 2 ώρες
Τιμή: 10 ευρώ για το κάθε παιδί ( οι συνοδοί τους δωρεάν)
Κρατήσεις: Info@thessalonikiwalkingtours.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.